fbpx
7.6 C
Vaslui
miercuri, 3 martie, 2021

Şedinţa Euronest la Vaslui! Președintele asociației, Dumitru Buzatu, va depune toate eforturile pentru identificarea finanțărilor

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Trifan, și administratorul public al județului Vaslui, Valeriu Cragață, au participat la o ședință cu președinții și reprezentanții consiliilor județene din regiunea Nord-Est, pentru găsirea de noi parteneriate de dezvoltare regională, prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Euronest.

Loading...

Dumitru Buzatu, care deține funcția de președinte al Asociației Euronest, a propus ca această funcție să fie deținută prin rotație de fiecare președinte de consiliu județean, iar mandatul să fie de un an.

Acesta a mai precizat că va depune toate eforturile instituționale pentru identificarea altor finanțări și forme de colaborare interjudețeană, astfel încât Euronest să devină un instrument important de dezvoltare regională.

Sursa: http://www.ziaruldevaslui.ro/sedinta-euronest-la-vaslui-presedintele-asociatiei-dumitru-buzatu-va-depune-toate-eforturile-pentru-identificarea-finantarilor/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,696FaniÎmi place
234CititoriConectați-vă

Robo Știri