fbpx
2.6 C
Vaslui
vineri, 22 ianuarie, 2021

Episcopia Husilor: Vaccinarea ramane o decizie personala in urma informarii din surse sigure

11 ianuarie 2021

Loading...

Din predicile ţinute de mai mulţi preoţi la finalul Liturghiei de ieri se înţelege faptul că Episcopia Hușilor nu se va implica activ în campania de vaccinare anti-COVID-19. Preoții au primit însă broșuri care conțin informații în acest sens, iar broșurile vor ajunge și la credincioși.

“Episcopia Hușilor a primit Broșura informativă cu titlul: „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România – Gratuită, Voluntară, Sigură”, care este documentul oficial al Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România.

Vom transmite această broșură informativă către personalul clerical și neclerical, astfel încât ei să aibă acces la informațiile și clarificările oferite de specialiști, pentru a putea decide în cunoștință de cauză dacă doresc să se vaccineze.

Nu avem calificarea și nici autoritatea de a oferi un alt tip de informații credibile, de natură medicală, științifică, în această speță, aceasta fiind exclusiv misiunea specialiștilor în domeniu și a cadrelor medicale, singurele care se pot exprima în cunoștință de cauză, și deci, convingător.

Opțiunea pentru vaccinare rămâne o decizie din sfera vieții personale, în urma informării din surse sigure, credibile, validate instituțional”, susțin reprezentanții Episcopiei Hușilor.

Preoții din județ susțin că oamenii trebuie să decidă singuri, nu trebuie să fie influenţaţi în niciun fel.

Sursa: https://stiriest.ro/2021/01/11/episcopia-husilor-vaccinarea-ramane-o-decizie-personala-in-urma-informarii-din-surse-sigure/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,683FaniÎmi place
227CititoriConectați-vă

Robo Știri