fbpx
2.6 C
Vaslui
vineri, 22 ianuarie, 2021

COMUNICAT DE PRESĂ: Florin Augustin Hagiu, candidat al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la Camera Deputaţilor: Nu merg în Parlament ca să mă pricopsesc!

astăzi, 17:32

Loading...

Florin Augustin Hagiu, candidat al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la Camera Deputaţilor, promite că îşi va ceda integral indemnizaţia de parlamentar din toţi cei patru ani de mandat caselor de copii şi caselor de bătrâni din judeţul Vaslui, judeţ în care candidează.

”O să cedez integral indemnizaţia de parlamentar, prin rotaţie lunară, timp de patru ani, astfel: jumătate pentru casele de copii din judeţul Vaslui; jumătate pentru casele de bătrâni din judeţul Vaslui”, afirmă Florin Augustin Hagiu.

”Nu merg în Parlament ca să mă pricopsesc!”, adaugă candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Florin Augustin Hagiu candidează pentru un post de deputat în judeţul Vaslui, pe lista Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), situată pe poziţia a 7-a buletinului de vot.

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.

Sursa: https://www.news.ro/comunicate/comunicat-de-presa-florin-augustin-hagiu-candidat-al-partidului-puterii-umaniste-social-liberal-la-camera-deputatilor-nu-merg-in-parlament-ca-sa-ma-pricopsesc-19630993

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,683FaniÎmi place
227CititoriConectați-vă

Robo Știri