fbpx
1 C
Vaslui
marți, 26 ianuarie, 2021

Măști neconforme în România. ANPC a indentificat alte 4 tipuri. Printre ele și unele pentru copii

20 noiembrie 2020

Loading...

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) anunță că încă 4 notificări ale României, în ceea ce privește alerte de măști neconforme de pe piață, au fost preluate de Sistemul de alertă rapidă pentru produse nealimentare al Uniunii Europene – RAPEX.

Alte patru tipuri de măști neconforme în România. Printre ele și unele pentru copii, avertizează Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.

îi avertizează, pe acestă cale, pe operatorii economici din domeniu ca, înainte de a introduce la comercializare astfel de produse, să consulte site-urile ANPC și pe cel al Comisiei Europene pentru a se asigura că acestea nu figurează la capitolul ”produse interzise comercializării”.

Iată care sunt cele mai recente MĂŞTI NECONFORME, conform ANPC.

Prima alertă vizează o mască de filtrare a particulelor

Denumire: Disposable Protective Mask

cod de bare: 5949096544027

Numărul lotului: 200300102

Categorie: Echipamente de protecție

Contrafăcut: NECUNOSCUT

Tip de risc: Riscuri pentru sănătate/altele

Produsul poartă marcajul CE, dar nu este certificat ca echipament de protecție de către un organism relevant.În consecință, este posibil ca produsul să nu îndeplinească cerințele de sănătate și siguranță și, prin urmare, să nu fie protejat în mod corespunzător dacă nu este combinat cu măsuri suplimentare./Produsul nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție și standardul european relevant EN 149. …

Sursa: http://vremeanoua.ro/masti-neconforme-in-romania-anpc-a-indentificat-alte-4-tipuri-printre-ele-si-unele-pentru-copii/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,686FaniÎmi place
227CititoriConectați-vă

Robo Știri