6.7 C
Vaslui
marți, 20 octombrie, 2020

Ministrul Tătaru s-a băgat în gura balaurului Buzatu. Se anunță lupte grele la Vaslui

13 octombrie 2020

Loading...

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru va candida la Camera Deputaților, din partea PNL, în județul Vaslui, fieful baronului PSD Dumitru Buzatu.

Ministrul Sănătăţii ocupă prima poziţie pe lista candidaţilor PNL la Camera Deputaţilor, în județul

. Pentru Senat, lista este deschisă de Iulian Bâca, reprezentant al organizaţiei PNL Bârlad şi consilier personal al primarului Dumitru Boroş.

Conducerea organizației PNL

, reunită într-o ședință de Birou Politic Județean, a aprobat lista de candidați ai partidului pentru viitoarele

parlamentare programate la finalul acestui an, pe 6 decembrie.

„Desemnarea candidaţilor s-a făcut potrivit unui algoritm simplu care a ţinut de rezultatele obţinute de fiecare organizaţie la alegerile locale. Ne vom mobiliza şi sperăm să obţinem rezultate bune la alegerile generale”, a declarat preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, actualul ministru al Sănătății.

La Camera Deputaţilor, poziţia a doua pe listă este deţinută de Tudor Polak, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale şi candidat al

la Primăria Vaslui. Următorii pe listă sunt Radu Bobârnat, reprezentant al organizaţiei PNL Huşi, Daniel Onofrei, de la PNL Bârlad, Carmen Bularda, reprezentantă a organizaţiei de femei, Andrei Năforniţă, care reprezintă organizaţia liberală de tineret şi Cătălina Popa, reprezentant al pensionarilor.

La Senat, pe locul al doilea, după Iulian Bâca, a fost înscrisă Mihaela Nacu, de la PNL Huşi, iar pe cea de-a treia poziţie, fostul consilier judeţean Gelu Veziteu, reprezentant al organizaţiei municipale Vaslui a PNL.

Alegerile parlamentare din acest an au fost programate pentru data de 6 decembrie. Conform calendarului electoral, ziua de 22 octombrie este termen limită până la care se pot depune listele de candidați și candidaturile independente pentru circumscripţiile electorale de pe teritoriul României.

Pe 2 noiembrie, candiddaturile vor fi declarate definitive pentru toate circumscripțiile electorale din țară, iar pe 4 noiembrie va fi stabilită candidaților pe buletinele de vot.

În data de 6 noiembrie se va da startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, iar pe 5 noiembrie la ora 7.00 se va încheia.

Pe 6 decembrie, începând cu ora 7.00 va începe procesul de votare, urmând ca acesta să se încheie la ora 21.00.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/ministrul-tataru-s-a-bagat-in-gura-balaurului-buzatu-se-anunta-lupte-grele-la-vaslui.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,596FaniÎmi place
224CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...