17.7 C
Vaslui
sâmbătă, 24 octombrie, 2020

Proiectele candidatului PNL Marius Arcăleanu

“ Este foarte simplu să rezolvăm problemele județului. Trebuie doar voință și comunicare.”Acesta este una dintre declarațiile lui Marius Arcăleanu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Vaslui, făcută ieri seara în emisiunea “Eu, cu cine votez”, de la EstNews TV.

Loading...

Candidatul liberal a declarat că se va implica total în atragerea de fonduri pentru județ, atât fonduri de la Guvern cât și bani europeni. În acest sens, dacă va câștiga competiția electorală, va înființa în incinta Consiliului Județean un birou special pentru inițierea celor interesați de întocmirea proiectelor cu finanțare europeană. Printre proiectele urgente, care vor trebui rezolvate de îndată ce va ajunge la conducerea CJ Vaslui, se regăsesc ieftinirea apei și a prețului gunoiului, evaluarea prestației conducerii Aquavas Vaslui și luarea unor măsuri în consecință. Este hotărât sa intervină pentru înlocuirea conductelor de apă din azbest (cancerigen), cu rețea din plastic dar și să schimbe grila de salarizare în cazul unor angajați ai Aquavas, societate aflată în subordinea CJ Vaslui.

Marius Arcăleanu a recunoscut că în urma vizitelor făcute în mediul rural, a identificat mari deficiențe legate de infrastructură, furnizarea apei potabile și lipsa canalizării, și a precizat ca aceste probleme pot fi rezolvate simplu, prin comunicare și implicare, prin voința președintelui CJ și a consilierilor săi.

Marius Arcăleanu a declarat în emisiunea de ieri că va renegocia contractul cu ADIV, în baza căruia s-a licitat activitatea de strângere a gunoiului menajer și a deșeurilor reciclabile, pentru o activitate mai eficientă și la un preț mai mic.

Despre gestionarea serviciului de salubritate de la Bârlad a vorbit și Carmen Bularda, candidat pe lista de consilieri județeni PNL, fost consilier local la Bârlad. Aceasta a prezentat electoratului bârlădean câteva din proiectele lui Dumitru Boroș, candidatului liberal la Primăria Bârlad. Printre acestea se regăsesc asfaltarea străzilor din cartierele Munteni și Podeni, planul de mobilitate urbană cu tot ce implică acesta (infrastructură, introducerea în circulație a autobuzelor electrice, piste pentru bicicliști etc), dar și continuarea proiectelor începute în primul mandat al primarului Boroș.

Detalii despre prezentarea proiectelor candidatului Marius Arcaleanu la funcția de președinte al CJ Vaslui aflați în înregistrarea emisiunii “Eu cu cine votez? “, din 23 septembrie, emisiune postată pe pagina de Facebook și site-ul EstNews. (M. N.)

Partajează asta:

Sursa: https://estnews.ro/2020/09/24/proiectele-candidatului-pnl-marius-arcaleanu/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,602FaniÎmi place
224CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...