17.7 C
Vaslui
sâmbătă, 24 octombrie, 2020

Alianța USR PLUS și-a lansat oficial programul de dezvoltare locală pentru Bârlad, intitulat „Pas cu pas, reconstruim Bârladul”!

De către

Loading...

21 septembrie 2020

Tinerele partide USR și PLUS, care candidează pe lista comună la alegerile din 27 septembrie 2020 și-au lansat oficial programul de dezvoltare locală pentru Bârlad, în prima zi a campaniei electorale.

Ana-Maria Vintilă, candidata Alianței USR PLUS la funcția de primar:

„Suntem 10 bârlădeni care am intrat în cursa electorală din acest an. Spun că e fain să fie atîția candidați, pentru că eu nu sunt de principiul, de ce candidează atîția? Că se rupe votul, că nu iese candidatul meu sau cel susținut de mine.

În opinia mea, este important să candideze cât mai mulți oameni, care să aibă cât mai multe idei bune pentru comunitatea lor. Asta este important. O diversitate de idei și de programe, nu un număr limitat de candidați care nu fac decât să mențină aceeași placă politică zgâriată de ani și ani.

Așadar, aveți de unde alege, oameni buni. Cântăriți bine și alegeți bine.

Vă invit să studiați programul nostru de dezvoltare locală, program construit la firul ierbii, după luni de zile în care am luat pulsul străzii prin discuții cu cetățenii.

Programul este structurat în trei pași, primul intitulat „De unde începem” și se referă la aspectele orașului care pot fi îmbunătățite repede, cu resurse puține.

Al doilea pas este intitulat „În secolul XXI” și cuprinde proiecte de anvergură pentru Bârlad. Programul menționează faptul că implementarea unor proiecte poate depăși durata unui singur mandat.

Al treilea pas este unul conceptual și este intitulat „Unde vom ajunge”. După parcurgerea cu succes a primilor doi pași, vom putea dezvolta orașul pe conceptele de „smart city” și „liveable city”.

Vă invităm să îl lecturați, să cântăriți bine și să alegeți bine.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2020/09/alianta-usr-plus-si-a-lansat-oficial-programul-de-dezvoltare-locala-pentru-barlad-intitulat-pas-cu-pas-reconstruim-barladul/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,602FaniÎmi place
224CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...