6.7 C
Vaslui
marți, 20 octombrie, 2020

Crima bestială ce zguduie România: Tranșată și aruncată în latrină! Cine e victima

Adriana Popescu

Loading...

20 septembrie 2020

O femeie în vârstă de 83 de ani a fost ucisă cu bestialitate de propriul nepot care, ulterior a încercat să scape de cadavru transându-l și aruncându-l în latrina din fundul curții.

O crimă îngrozitoare s-a petrecut dumunică seara într-o localitate din județul Vaslui, Satu Nou, comuna Berezeni. O femeie în vârstă de 83 de ani a fost omorâtă cu cruzime chiar de nepotul ei, un bărbat aflat la vârsta senectuții (60 de ani).

Se pare că, potrivit spuselor vecinilor și a familiei, bărbatul ar avea probleme de natură psihică, motiv pentru care femeia se mutase din propria casă, la o rudă. Ea s-ar fi întors, în cursul zilei de duminică, să-și recupereze niște haine, iar acest lucru i-a fost fatal. Văzând-o, nepotul s-a enervat, a devenit foarte agresiv și a omorât-o.

Ca să scape de cadavrul bătrânei, el a plănuit să-l arunce în latrina din fundul curții, unde să fie îngropat în dejecții. Cum nu a reușit, individual s-a apucat să o tranșeze ca să o poată arunca bucată cu bucată.

Nu a reușit să ducă faptele la sfârșit deoarece un vecin, care locuiește vis-a vis de casa bătrânei a dat alarma. Bărbatul a auzit scandalul făcut de vecini și a observat urme de sânge din curte și, mai mult, a observant că nepotul se poartă ciudat, ascunzând, parcă ceva. Drept urmare, vecinul a sunat la serviciul de urgență 112 și a sesizat autoritățile.

Echipajul de poliție care a ajuns la fața locului l-au surprins pe nepotul în vârstă de 60 de ani în vreme ce încerca să scape, aruncând în WC, ultimele bucăți din trupul neînsuflețit al bătrânei.

„Cei care au văzut asa ceva, dar si vecinilor li s-a făcut rău, pur si simplu. Asa ceva nici în filme de groază nu vezi. Doamne fereste! Nu stim prea multe, decât că biata femeie plecase de acasă de ceva timp, tot din cauza nepotului, care are ceva probleme la cap. Si nu se mai putea locui cu el sub nici o formă”, au povestit vecinii contactatați de publicația

Potrivit acestora, femeia s-ar fi întors acasă să-și ia niște haine, iar acest lucru i-a fost fatal deoarece bărbatul a început să facă scandal.

„Dar azi s-a întors, săraca de ea, ca să-si ia niste haine, din ce am înteles. Dar a fost omorâtă în felul acesta. E îngrozitor”, au spus vecinii, conform sursei citate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/crima-bestiala-ce-zguduie-romania-transata-si-aruncata-in-latrina-cine-e-victima.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,596FaniÎmi place
224CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...