17.7 C
Vaslui
sâmbătă, 24 octombrie, 2020

Un periculos infractor bârlãdean, arestat preventiv!

SUSANU LA RÃCOARE… Un bãrbat de 31 de ani, Ionut Susanu, din Bârlad, a fost arestat preventiv ieri, 18 septembrie, pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente, amenintare si tulburarea linistii si ordinii publice. Alãturi de el, procurorii Parchetului Bârlad, au instituit mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile, unui alt bârlãdean, de 30 de ani, coleg de infractiuni care a comis aceleasi infractiuni împreunã cu Ionut Susanu. Bãrbatul arestat preventiv ieri este cunoscut cu multe infractiuni la activ, el având deja pe rol un dosar penal în care este judecat pentru loviri sau alte violente si amenintare. Din acest motiv a ajuns în arest pentru cã, fiind cercetat sub control judicar, a comis o altã faptã penalã.

Loading...

Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat în vârstã de 30 de ani, din Bârlad, bãnuit de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Un altul, în vârstã de 31 de ani, domiciliat în aceeasi localitate, nimeni altul decât Ionut Susanu, este bãnuit de comiterea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si amenintare.

Fatã de acesta din urmã, a mai fost probatã activitatea infractionalã sãvârsitã cu ocazia unei agresiuni produse în luna martie 2019, în zona gãrii C.F.R. din municipiul Bârlad, când acesta a lovit o femeie, în vârstã de 45 de ani, cu palma peste fatã si, ulterior, un bãrbat în vârstã de 50 de ani, cu o sticlã, în zona capului.

„În urma cercetãrilor efectuate, politistii bârlãdeni au stabilit cã, în data de 12 septembrie a.c., ora 20.00, în municipiul Bârlad, în interiorul unui local de alimentatie publicã de pe strada Gheorghe Doja, pe fondul consumului de alcool, cei doi bãrbati cercetati au agresat un bãrbat de 32 de ani si alti doi bãrbati care au sãrit în ajutorul acestuia. În data de 17 septembrie a.c., ca urmare a administrãrii probatoriului, politistii au luat, fatã de bãrbatii de 30, respectiv 31 de ani, mãsura retinerii pentru o perioadã de 24 de ore, iar în cursul zilei de 18 septembrie, acestia urmeazã a fi prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunerea emiterii unor mãsuri preventive”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad. „Dispune arestarea preventivã a inculpatului Susanu Ionut, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de: lovire sau alte violente (faptã din data de 31.03.2019 – persoanã vãtãmatã A. Constantin), pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 18.09.2020 pânã la data de 17.10.2020, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivã pentru inculpatul Susanu Ionut”, a fost sentinta datã de instanta bârlãdeanã.

Sãlbaticul Susanu din Bârlad a scos ochiul unui om nevinovat!

Vã reamintim cã Ionut Susanu, cunoscut de bârlãdeni, în special de tineri, ca un individ de joasã spetã, violent, betiv, drogat si recidivist – a comis infractiuni tot cu violentã. A agresat, pe 31 matie 2019, o fatã de 16 ani, în localul din zona Statiei CFR Bârlad. Aceasta s-a supãrat si a mers sã-si cheme pãrintii. A venit doar mama, o femeie de 45 de ani, iar Ionut Susanu n-a acceptat sã fie luat la ceartã si a luat-o la bãtaie! Dupã care a plecat nervos din local si a dat afarã peste A. Constantin, de 50 de ani, care astepta taxiul. Crezând cã este tatãl fetei pe care a agresat-o, l-a lovit pe bietul om, nevinovat, cu o sticlã plinã cu bere peste fatã. Sticla s-a spart si i-a scos omului ochiul stâng, i-a spart nasul, capul… Aproape cã l-a omorât pe loc! Si ca un fãcut, omul nevinovat a rãmas fãrã un ochi, iar Ionut Susanu era cercetat în libertate pânã ieri, când i s-a înfundat în sfârsit! Si asta este doar una dintre faptele penale comise de acest periculos infractor.

Sursa: http://vremeanoua.ro/un-periculos-infractor-barladean-arestat-preventiv/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,602FaniÎmi place
224CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...