10.9 C
Vaslui
joi, 22 octombrie, 2020

LMK Vaslui caută elevii depistați pozitiv!

53 de secunde în urmă

Loading...

La Liceul ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui sunt căutate două eleve de 16 ani, după ce conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) a indicat că la această instituție liceală ar exista două cazuri de Covid-19.

Conducerea liceului nu a primit nicio adresă oficială de la DSP, pentru a indica numele celor două eleve, iar în școală nimeni nu a auzit de vreun elev că s-ar fi infectat cu coronavirus.

”Nu știm nimic. Facem și noi anchetă, pentru a afla cine sunt elevii. Am rugat diriginții să ia legătura cu elevii, fiindcă jumătate sunt online, cealaltă jumătate la școală. Nu avem de unde ști ce se întâmplă acasă”, a spus Cătălin Ignat, directorul LMK Vaslui.

Nici inspectorii DSP nu reușesc să stea de vorbă cu familiile celor două eleve, pentru a lua toate măsurile de prevenire.

”Deocamdată, nu avem detalii. Nu ştim dacă este vorba de eleve care au mers la cursuri sau învăţau online. Cert este că astăzi, în jurul orei 15.00, ni s-a comunicat cele două rezultate pozitive. Colegii mei au încercat să le contacteze telefonic, dar deocamdată nu se răspunde la telefon. Urmează o anchetă epidemiologică, în vederea stabilirii contacţilor şi a măsurilor ce se impun”, a precizat Mihaela Vlada, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui.

Sursa: http://actualvs.ro/2020/09/17/lmk-vaslui-cauta-elevii-depistati-pozitiv/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,599FaniÎmi place
224CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...