8.4 C
Vaslui
luni, 21 septembrie, 2020

Copil salvat de pompierii militari, dupa ce a ramas blocat intr-un canal de scurgere

cu 7 minute in urma

Loading...

Un copil de 10 ani care a intrat într-un canal de scurgere a apei să recupereze o minge de tenis, a fost salvat de pompierii militari suceveni pentru că rămăsese blocat sub podețul de beton.

Băiat de 10 ani, scos de pompieri de sub un podeț de beton unde rămăsese blocat

Băiatul se juca împreună cu mai mulți copii pe o stradă din localitatea suceveană Broşteni, comuna Drăguşeni, când mingea de tenis de câmp a ajuns sub podeţ.

Copilul s-a dus după minge, s-a băgat cu totul în cavitate, cu picioarele înainte, a rămas înţepenit în canal, iar adulţii din zonă care i-au sărit în ajutor nu au reuşit să-l scoată.

Pompierii militari din Fălticeni chemați la fața locului au introdus sub băiat o prelată de transport specială, pentru a asigura o alunecare eficientă şi, totodată, protecţia copilului şi au început manevrele pentru a-l putea extrage de sub podeţ.

Pentru că era agitat şi speriat, pompierii l-au ținut de vorbă și au încercat să-i distragă atenția de la procedura de extragere.

După aproximativ 20 de minute, pompierii l-au extras pe băiat, care avea doar câteva excoriaţii la genunchiul drept, iar paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor medical, fără a fi necesar transportul la o unitate spitalicească.

Ana IOSIF

Sursa: https://stiriest.ro/2020/08/02/copil-salvat-de-pompierii-militari-dupa-ce-a-ramas-blocat-intr-un-canal-de-scurgere/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,503FaniÎmi place
224CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...