23.2 C
Vaslui
sâmbătă, 15 august, 2020

Se știe și la Vaslui. Ăsta pare să fie capătul de drum pentru Vulpița și Viorel: „E definitiv!”

Nicolae Comănescu

Loading...

13 iulie 2020

Vulpița și-a făcut planuri de viitor fără să-l includă și pe Viorel.

Se pare că nu mai există viitor pentru spumosul cuplu Vulpița și

. Relația care a dat în clocot de multe ori, din cauza neînțelegerilor și acuzațiilor lansate de ambele părți, s-a destrămat. Veronica s-a săturat de soțul ei și a anunțat că pleacă acasă, la Blăgești.

Ea s-a întors la familie, a fost foarte emoționată de revederea celor dragi, pe care i-a copleșit cu cadouri aduse de la Capitală. Vulpița a luat o decizie radicală și a anunțat că numai vrea să revină în București, pentru a tări în tihnă la Blăgești. „Mă mut definitiv aici”, a spus Vulpița, conform

„Rămânem prieteni. Ai grijă de tine, ai grijă de viața ta. L-am deblocat. Vreau să plec din București liniștită. Îmi pare rău, eu plec. O să-mi fie dor, dar vă sun la telefon”, anunțase Vulpița, spre stupefacția partenerului ei, Viorel Stegaru.

Nimic nu mai pare să o poată face pe Veronica să revină la București, acolo unde a devenit celebră după aparițiiel în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1. Printre activitățile pe care le-a avut acasă, s-a numărat și schimbarea look-ului mamei sale.

Între timp, Vulpița a devenit și vloggeriță. Într-un filmuleț postat recent, Veronica vorbea cu o muscă

„Ia uitați, muscoiul Viorel. Vulpoiul muscoi! Da, el e, e foarte drăguț muscoiul. Ascultă! Ia uitați cât este de frumos și mic. S-a transformat, dragii mei. Vulpoi, iaaaa, e mic și frumos. Zici că e dulceață. Este o dulceață, vai. Madagascar, ești veninos, muscoi.

Dar unde îți sunt muștele, muscoiule? E mic rău, s-a transformat, doamnelor și domnilor. Este pe geam, ne urmărește. Fuge…e simpatic, un muscoi simpatic. Ia să-l dăm un pic cu degetul.

S-a urcat în palmă la mine. Muscoiuuuul, domnule muscoi. E aici, bzzzz, bzzzzz. Gata, paaaa, v-am salutat, v-am pupat”, spune Vulpița în producția video.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/asta-pare-sa-fie-capatul-de-drum-pentru-vulpita-si-viorel-e-definitiv.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,387FaniÎmi place
219CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...