13.4 C
Vaslui
miercuri, 15 iulie, 2020

Apel către polițiștii vasluieni, de la un coleg de breaslă din SUA: „Găsiți-mi, vă rog, părinții naturali!”

De către

Loading...

30 iunie 2020

„Cred că Dumnezeu m-a pregătit în ultimii ani, din punct de vedere profesional, pentru a putea să descoper ceea ce a fost ascuns pentru mulți ani. Credința mea în Dumnezeu este și mai puternică, având încredere deplină că Dumnezeu nu face greșeli. Nimic nu este la întâmplare. Chiar și faptul că au trebuit să treacă 48 ani ca să aflăm din întâmplare de o „greșeală” îngăduită de Dumnezeu pentru binele meu”, spune Silviu Emilian Gavriliuc, vasluianul de 49 de ani, plecat de 30 de ani în SUA, care în urmă cu un an realiza că nu este copilul natural al celor care l-au crescut, ci a fost inversat la naștere cu un alt bebeluș.

Lucrător în forțele de ordine (law enforcement) din orașul Atlanta, în statul american Georgia, mai exact ofițer de imigrații (immigration officer), Silviu Emilian Gavriliuc face un apel către confrații vasluieni, care recent au deschis o anchetă, pentru a-l ajuta să-și găsească părinții naturali, iar părinților săi din America, copilul biologic, și a elucida astfel ce s-a întâmplat în urmă cu 49 de ani, pe 1 august 1971, ziua sa de naștere, în maternitatea spitalului vasluian.

„Singura mea dorință este să-mi întâlnesc familia extinsă și să-l găsesc pe fiul biologic al părinților mei. Aștept cu nerăbdare ziua în care vom afla care sunt părinții mei biologici și familia extinsă, pe care n-am întâlnit-o încă. Cred în ajutorul care vine numai de la Dumnezeu”, spune el.

În acest moment, polițiștii vasluieni desfășoară o anchetă în acest caz, după ce persoana împuternicită de familia din SUA, prin procură specială, să facă demersuri pe lângă autoritățile vasluiene pentru a-l identifica pe copilul natural al femeii de 73 de ani a făcut o sesizare către Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

Povestea a început anul trecut în SUA, când, la 49 de ani, născut în Vaslui și trăind acum în SUA, Silviu Emilian Gavriliuc a aflat, mai mult printr-o întâmplare, că nu este copilul biologic al părinților săi. Mai întâi a realizat că, având grupa de sânge B, nu poate fi copilul unor părinți cu grupa A, pentru ca apoi teste ADN să înlăture orice dubiu: este „EXCLUS” ca cei care l-au crescut să-i fie părinți biologici. În aceste condiții, mama sa, Silvia Gavriliuc, a înțeles ce s-a întâmplat: pe 1 august 1971, când a născut la maternitatea din Vaslui, copilul i-a fost inversat cu un altul. Acum, familia din America, aflată deocamdată în imposibilitatea de a se deplasa la Vaslui, a împuternicit o rudă să încerce să afle cine este copilul pe care l-au pierdut și sine sunt părinții copilului pe care l-au crescut. Ei spun că nu vor decât adevărul. „Nu căutăm vinovați, nu vrem necazuri, avem destul durerea noastră. Vrem doar să-l găsim pe băiatul care este al nostru, biologic, să-l cunoaștem”, spune femeia.

Familia din America s-a împăcat cu ideea și nu mai dorește decât să afle adevărul. Mai mult, atât fiul, cât și părinții vor să-i cunoască și să-i ajute pe părinții, respectiv fiul natural de la Vaslui sau oriunde s-ar afla.

„M-am născut într-o familie cu frică de Dumnezeu și am fost învățat încă de copil mic să spun adevărul și să am respect față de Dumnezeu și oameni. Dumnezeu mi-a dat părinți minunați, care m-au îngrijit și m-au ajutat să aleg lucrurile bune în viață. Am venit în America la vârsta de19 ani și am locuit în California, Oregon și Georgia. Dumnezeu m-a binecuvântat cu o soție și trei copii minunați”, spune Silviu Emilian Gavriliuc, care acum așteaptă cu nerăbdare clipa în care se va întoarce la Vaslui pentru a-i cunoaște pe cei care i-au dat viață și pe cel care este copilul natural al părinților săi din America.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2020/06/apel-catre-politistii-vasluieni-de-la-un-coleg-de-breasla-din-sua-gasiti-mi-va-rog-parintii-naturali/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,232FaniÎmi place
212CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...