13.4 C
Vaslui
miercuri, 15 iulie, 2020

Vulpița, traumatizată la Antena 1! CNA a intervenit de urgență în emisiune

Andrei Arvinte

Loading...

5 iunie 2020

Certurile și împăcările dintre Vulpița și Viorel Stegaru le-au adus patronilor de la Antena 1 încă o amendă de la CNA. Se pare că show-ul prezentat de Mirela Vaida nu se încadrează în normele consiliului.

Emisiunea Acces Direct generează din ce în ce mai multe controverse în ceea ce o privește pe Vulpița și pe soțul acesteia, Viorel Stegaru, așa că

s-a decis să intervină și să amendeze postul de televiziune

Deși în trecut a mai primit amenzi de la CNA, Antena 1 se alege cu o nouă și usturătoare amendă după ce oficialii au stabilit că formatul emisiunii ar avea ca scop „degradarea umană”.

Bineînțeles, totul se învârte în jurul Vulpiței din Vaslui și a soțului ei Viorel.

Fiind categorisită drept un „spectacol al degradării umane”, emisiunea prezentată de Antena 1 i-a mai adus televiziunii încă o amendă în valoare 15.000 de lei, conform deciziei luate de forul audiovizual, sancțiunea fiind votată în unanimitate.

„Nu se asigură, așa cum ar fi normal, protecția minorilor”, a explicat Radu Herjeu, acesta fiind cel care a și propus amenda respectivă, potrivit

Dar lucrurile nu se sfârșesc aici. prezentatoare emisiunii,

, este acuzată tot într-o reclamație primită de CNA, că „o traumatizează pe Veronica Stegaru”.

Patronii de la Antena 1 au încercat să ocolească amenda justificând show-ul drept un spectacol de divertisment ce trebuie privit și mai ales tratat ca atare.

„E un serial de divertisment, marcat ca atare. Rațiunile comerciale există, nu le neagă nimeni. Nu ne asumăm promovarea unor astfel de comportamente. E un serial cu personajele carismatice care există”, au spus aceștia.

Membrii CNA au ajuns, în repetate rânduri, la acceași concluzie. Chiar dacă unele ”aspecte” negative au fost remediate, emisiunea ”Acces Direct” în care Vulpița era personajul principal s-a dovedit a fi un factor mediatic controversat.

„Într-adevăr, dintr-un anumit punct de vedere, edițiile pe care le-am văzut acum sunt departe de edițiile de început. Sunt departe de lucrurile care se vorbeau la început, avorturi, sex sau viol. Acum se discută despre două personaje care, din motive care-mi scapă, fascinează milioane de români. Presupun că audiențele sunt suficient de mari ca să justifice o asemenea emisiune.

Problema mea este că rămâne, în opinia mea, valabil unul dintre motivele pentru care ați primit sancțiune data trecută, legat de reperele morale pe care televiziunile le oferă copiilor și adolescenților. Astfel de personaje nu au niciun motiv să fie prezentate ca repere morale și să nu îmi spuneți că nu le prezentați așa. Simpla lor prezență, non-stop, pe al treilea post de televiziune din România (ca audiență) le transformă în repere morale”, considerau membrii CNA.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/vulpita-traumatizata-la-antena-1-cna-a-intervenit-de-urgenta-in-emisiune.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,232FaniÎmi place
212CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...