15.2 C
Vaslui
duminică, 31 mai, 2020

Ieșire nervoasă în PSD. Liderul a spus ce i-a venit la gură: „Vreți să ne luăm la bătaie?”

Andrei Arvinte

Loading...

22 mai 2020

Dumitru Buzatu nu s-a mai putut stăpâni în timpul unei ședințe și a răbufnit. Liderul PSD mai avea puțin și „sărea la bătaie”.

, președintele Consiliului Județean Vaslui și liderul filialei județene a

, a răbufnit într-un mod total neașteptat provocând o scenă în timpul ședinței Consiliului Județean după ce a refuzat să poarte

de protecție.

Totul a pornit după ce un consilier PNL i-ar fi atras atenția cu privire la respectarea legilor instaurate pe perioada stării de alertă.

Ședința Consiliului Județean Vaslui din 21 mai a fost a doua în care președintele acestuia, Dumitru Buzatu, a refuzat să poarte masca.

Liviu Iacob este consilierul din partea PNL care i-a atras atenția că prin ceea ce face nu dă un exemplu prea bun cetățenilor.

„Eu mă simt ameninţat prin faptul că mare parte dintre dumneavoastră nu purtaţi corect măştile sau nu le purtaţi deloc. Este o lege care a fost votată în Parlament chiar și de PSD şi vă rog frumos să facem o şedinţă în condiţii legale, să ne simţim în siguranţă. Sunteţi mai presus de lege? Asta e în semn de frondă sau de protest?”, a spus consilierul PNL Liviu Iacob, în timpul ședinței, potrivit B1TV.

„N-am auzit să existe printre noi vreun caz de infectare cu ceva. Este foarte bine că v-aţi conformat acestui ordin, dar asta nu înseamnă că toate conduitele trebuie să le fixaţi dumneavoastră. Poate sunt persoane care acceptă să ia şi amenzi şi atunci, asta e, trebuie să luaţi notă de aceste conduite. Nu-mi prescrieţi dumneavoastră conduitele mie şi nimeni din această sală! Sunteţi liber să procedaţi cum vreţi! Vreţi să ne luăm la bătaie, ce vreţi să facem? Sunteţi într-un cadru instituţional, nu puteţi să mă obligaţi pe mine, nu puteţi! Nu vreau să port mască şi autorităţile competente pot lua măsurile de rigoare, dar nu sunteţi dumneavoastră autoritatea competentă!”, s-a răstit Buzatu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/iesire-nervoasa-in-psd-liderul-a-spus-ce-i-a-venit-la-gura-vreti-sa-ne-luam-la-bataie.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,110FaniÎmi place
205CititoriConectați-vă

Robo Știri

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...

Primăria Vaslui – ÎN ATENȚIA AGENȚILOR ECONOMICI CARE DESFĂȘOARĂ ACTIVITĂȚI DE COMERȚ

În conformitate cu prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsurile de prevenire a COVID-19, persoanelor peste 65 de ani le este permisă ieșirea din domiciliu...