fbpx
-0.9 C
Vaslui
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie, în plină pandemie de Covid-19, 50 de persoane într-o şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Vaslui.

Loading...

În timp ce ordonanţele militare interzic vasluienilor să îşi strângă părinţii în braţe, în timp ce copiilor le este interzis să se bucure de razele de soare, în timp ce amenda aplicată pentru nerespectarea restricţiilor este de 20.000 de lei şi vedem zilnic noi rapoarte de aplicare a amenzii maxime, în timp ce toate aceste măsuri sunt menite pentru a-i proteja pe cei de etatea lui (65 de ani), Dumitru Buzatu sfidează orice înseamnă lege şi convoacă consilierii judeţeni pentru a aproba un proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii actului adiţional de finanţare cu 100.000 de euro a unei maternităţi din Republica Moldova.

Mai mult de atât, conform consilierului judeţean Simona Polak, Dumitru Buzatu refuză să poarte mască de protecţie în public fiind singura persoana din încăpere care a încălcat Hotărârea Nr. 11 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă intrată în vigoare în data de 6 aprilie 2020:

“Art.1 Începând de luni, 6 aprilie 2020, se impune pentru toti cetãtenii judetului Vaslui purtarea mijloacelor de protectie a gurii si a nasului în spatiile publice, precum spatiile comerciale, piete, institutii publice, santiere, gãri, autogãri etc. Aceste mijloace sunt menite sã-i protejeze pe cei din jur, în cazul în care o persoanã ar putea fi infectatã, dar fãrã sã prezinte simptome. Nu este obligatoriu ca aceste mijloace de protectie sã fie mãsti medicale. Se pot folosi esarfe, mãsti din pânzã sau orice alte tipuri de protectie care sã acopere nasul si gura.”

Într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook, consilierul judeţean din partea PNL, Simona Polak, îşi acuza colegii de la PSD-ALDE de obedienţă acută în contextul respingerii propunerii de desfăşurare on-line a şedinţelor de CJ.

“Ședință de Consiliu Județean!
Circ!
Președintele Dumitru Buzatu își arată mușchii.

În sala în care s-au adunat 45 de persoane, pentru bunul plac al domniei sale, care a dorit să ne arate încă o dată cine e tătucul, au avut loc discuții halucinante. Am propus ca şedinţele de CJ să se desfășoare on-line pentru că aşa este bine și sănătos în această perioadă. Dorim să evităm să adunăm 50 de persoane în sală, nu este o decizie politică ci una de bun simț.
Am fost invitați să nu mai venim dacă ne temem de Covid 19.
Domnia sa nu se teme, de fapt era singurul din încăpere care nu purta mască, încălcând astfel hotărârea CSU Vaslui al cărui membru este.

Adică nimic nu conteaza !

Ca să fiu sincera nu m-am așteptat, dar nici nu m-am mirat foarte tare. Chiar ar fi încălcat și codul administrativ pentru a scoate proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi. Secretarul județului a recunoscut că nu este posibil acest lucru, fapt pentru care Mitică Buzatu și-a sfătuit acolitii să respingă proiectul de hotărâre inițiat de grupul PNL, proiect ce privea siguranța noastră, a familiilor si a colegilor noștri.
Lucrul care însă cu adevărat m-a contrariat, este faptul că deși colegii de la PSD-ALDE au agreat în particular proiectul nostru, la semnalul președintelui au pus ochii in pământ și vizibil jenați au votat asa cum le-a sugerat, adica împotrivă.
Împotriva regulilor, împotriva recomandărilor, împotriva rațiunii și a bunului simț.
Pentru ce ati facut asta stimați colegi?
Vă este teamă că nu vă veți regăsi pe liste la următorul scrutin atunci cand o fi el?
Cui folosește sa fiți acolo, fără opinii, fără păreri proprii, așteptând un semnal care să vă îndemne să votați chiar şi împotriva propriilor voastre familii?
Asta este… scapă cine poate!” transmite Simona Polak.

Cu deosebit respect ne adresăm STĂPÂNULUI!!!

Stimate domn senil, abia reuşim să ne îngropăm morţii, mame, soţii şi fiice urlă de disperare la trecerea dricurilor în care se găsesc, sigilate, sicriele cu trupurile celor morţi duse direct la cimitir, medicii abia mai rezistă fizic şi psihic, îşi dau demisia din sistemul creat şi capusat timp de 30 de ani de tine şi ai tăi, oamenii sunt din ce în ce mai disperaţi că abia mai au bani de mâncare, şi tu chiar îţi permiţi să îţi bati joc de noi, de părinţii şi de copiii noştri cu o lipsa totală de bun simţ şi respect?

Vă prezentăm în continuare doua video-uri cu intenţia de a creşte nivelul de conştientizare în rândurile populaţie:

Republica Moldova – Procedura intubare pacient Covid-19
ATENTIE! Video cu un puternic impact emotional:

https://play.md/3523449

SUCEAVA! Cortegiu funerar trecand prin fata casei in drum spre cimitir:
ATENTIE! Video cu un puternic impact emotional:

- Advertisement -
Loading...

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Robo Știri