12.5 C
Vaslui
sâmbătă, 30 mai, 2020

VIDEO Cum se salvează un tânăr prins în locuinţa iubitei de către părinţii acesteia. Escaladare surprinsă în flagrant de poliţişti

7 aprilie 2020, 10:12

Loading...

Un tânăr de 20 de ani din Vaslui a fost surprins de poliţişti în timp ce escalada un bloc din apropierea Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui ziua în amiaza mare. Ceea ce părea o tentativă de furt, s-a dovedit a fi un episod neaşteptat dintr-o poveste de dragoste ascunsă părinţilor.

Mai multe persoane care locuiesc în zona intersecţiei din apropierea gării din Vaslui au surprins un tânăr în timp ce escalada un bloc situat în faţa Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui.

Întreaga scenă a fost filmată de martori care locuiesc în apropiere şi care erau convinşi că au de-a face cu un hoţ sau cu o persoană ce încearcă să fugă din izolare fără adeverinţă.

Înainte de a-şi pregăti escaladarea, tânărul, care a sărit pe geamul unui apartament situat la etajul al doilea, vorbeşte preţ de câteva clipe la telefon. Ulterior, timp de aproape zece minute, încearcă să coboare, făcând exerciţii de echilibristică pe streaşina apartamentului de la etajul întâi şi căţărându-se pe balconul blocului vecin.

Chiar când îşi pregătea coborârea pe sol, căţărătorul este surprins de un echipaj de poliţie care trecea, întâmplător, prin zonă. Scena devine tragi-comică, după ce poliţiştii, aflaţi în trafic, comunică prin staţie ”Rămâi pe loc”: trecătorii care tranzitau zona se opresc speriaţi.

Poliţiştii i-au solicitat tânărului care coborâse pe acoperişul magazinului din apropiere să coboare, după care l-au legitimat şi percheziţionat corporal.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, asupra tânărului nu au fost găsite bunuri suspecte. Acesta a declarat că a sărit de la etaj, pentru a nu fi prins de părinţii iubitei care nu erau de acord cu povestea lor de dragoste. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, este din Bârlad, însă lucrează la un service în municipiul Vaslui, unde şi locuieşte. El a fost sancţionat de poliţişti pentru nerespectarea ordonanţei militare. Avea asupra sa adeverinţă pentru deplasare, care nu includea prezenţa la locuinţa iubitei.

”Incidentul a avut loc pe 5 aprilie, în jurul orei 15. S-a comunicat cu toate părţile implicate, nu au fost conturate elemente săvârşirii vreunei infracţiuni. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei”, a precizat purtătorul de cuvând al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/video-salveaza-tanar-prins-locuinta-iubitei-parintii-acesteia-escaladare-surprinsa-flagrant-politisti-1_5e8c1a665163ec42717f82c6/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,107FaniÎmi place
204CititoriConectați-vă

Robo Știri

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...

Primăria Vaslui – ÎN ATENȚIA AGENȚILOR ECONOMICI CARE DESFĂȘOARĂ ACTIVITĂȚI DE COMERȚ

În conformitate cu prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsurile de prevenire a COVID-19, persoanelor peste 65 de ani le este permisă ieșirea din domiciliu...