12.4 C
Vaslui
sâmbătă, 30 mai, 2020

Măști și dezinfectanți de la Episcopia Hușilor pentru Spitalul din Huși

Reprezentanţii Episcopiei Huşilor au donat Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” o serie de materiale sanitare de protecţie şi dezinfectanţi, în urma unui apel al cadrelor medicale de la unitatea sanitară.

Loading...

Consilierul social-misionar din cadrul Episcopiei Huşilor, Vladimir Beregoi, a declarat presei că pentru moment au fost achiziţionate doar câteva sute de măşti şi mănuşi, deşi au fost comandate cantităţi mai mari.

„Am comandat câteva mii de echipamente de protecţie, dar sunt produse pe care le găsim greu pe stoc, sunt cantităţi reduse în depozite. Urmează să mai primim astfel de echipamente şi le vom direcţiona acolo unde este nevoie. Este o perioadă grea pentru toată lumea, dar vom trece peste toate cu bine cu ajutorul lui Dumnezeu”, a precizat preotul Vladimir Beregoi.

În ultima săptămână, Episcopia Huşilor a donat 20.000 de euro Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru achiziţionarea unui aparat de testare pentru depistarea noului coronavirus, a oferit suma de 5.000 de euro pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie la Spitalul de Urgenţă Bârlad, după ce acesta a fost desemnat unitate suport şi a pus temporar la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă o autospecială primită de la Crucea Roşie Bavareză.

Totodată, cu ajutorul unor voluntari, Episcopia Huşilor împarte persoanelor izolate sau bătrânilor singuri din judeţ pachete cu alimente, produse de igienă sau medicamente.

Sursa: http://www.ziaruldevaslui.ro/masti-si-dezinfectanti-e-la-episcopia-husilor-pentru-spitalul-din-husi/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,107FaniÎmi place
204CititoriConectați-vă

Robo Știri

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...

Primăria Vaslui – ÎN ATENȚIA AGENȚILOR ECONOMICI CARE DESFĂȘOARĂ ACTIVITĂȚI DE COMERȚ

În conformitate cu prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsurile de prevenire a COVID-19, persoanelor peste 65 de ani le este permisă ieșirea din domiciliu...