Salarii tãiate si la cluburile din judetul Vaslui?

0

Fotbalul mic

Loading...

PROBLEME… Fotbalistii vasluieni riscã sã aibã salariile tãiate. Husana Husi, FC Vaslui si CSM Vaslui, cluburi cu jucãtori profesionisti, nu au luat încã nicio mãsurã, dar se vorbeste cã salariile fotbalistilor vor fi reduse în aceastã perioadã în care campionatele sunt suspendate.

Cluburile din România au cerut sprijin de la stat ca sã nu falimenteze pânã la reluarea competitiilor. Cluburile din judetul Vaslui cu jucãtori profesionisti, Husana Husi, FC Vaslui si CSM Vaslui nu au luat încã nicio decizie, dar se anuntã tãieri de salarii la jucãtori. Ce spune presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, Emilian Hulubei, despre situatia jucãtorilor din România. “Sunã telefoanele nonstop. Deocamdatã nu a dat nimeni pe nimeni afarã, dar peste tot sunt discutii de diminuare a salariilor. Peste tot, si în ligile inferioare si în Liga 1, fãrã exceptie. Asta e principala problemã. De dat afarã nu a dat nimeni, pentru cã nu au cadrul legal pentru acest lucru. Noi analizãm fiecare caz în parte în momentul în care li se propun acte aditionale la contract, dar nu e ceva standard.”, a spus Emilian Hulubei, presedintele AFAN.

Handbalistii vasluieni pot încasa 3.000 lei pe lunã

Cluburile de drept public, asa cum este si CSM Vaslui, sunt deja obligate de Curtea de Conturi sã suspende contractele si sã aplice legea cu 75% din salariul mediu pe economie, ceea ce ar însemna ca handbalistii vasluieni cu salarii mari vor încasa aproximativ 3.000 lei pe lunã pânã va trece pandemia de coronavirus.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/salarii-taiate-si-la-cluburile-din-judetul-vaslui

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.