“Sã sperãm cã în România lucrurile vor sta mai bine”

0

OPINIE… Mijlocasul echipei Den Haag, Tudor Bãlutã, revenit în tarã în urmã cu 11 zile, a declarat cã în România oamenii par mai constienti de pericolul coronavirusului decât în Olanda, si cã mãsurile de preventie au fost luate mai rapid.

Loading...

“Virusul s-a rãspândit destul de rapid si în Olanda, si în tarã, dar eu consider cã reactia românilor a fost mai bunã. Spun asta pentru cã mãsurile au fost luate la noi mai repede, iar oamenii par sã fie mai constienti de pericolul existent. Sã sperãm cã în România lucrurile vor sta mai bine decât acolo! Asta depinde de noi, de fiecare”, a declarat Bãlutã într-un interviu difuzat pe

al Federatiei Române de Fotbal. El considerã cã în astfel de momente, fotbalul trebuie sã treacã pe locul secund principala preocupare fiind sãnãtatea populatiei: “Ceea ce stiu e cã, practic, noi controlãm tot ce se întâmplã acum, prin actiunile noastre. Dacã întelegem importanta distantãrii sociale, a igienei, si stãm în casã cât mai mult, sunt sigur cã efectele nu vor mai fi aceleasi si ne vom reîntoarce la vietile noastre normale cât mai repede. Stiu cã este greu de acceptat sã nu îti vezi prietenii, familia, sã nu poti iesi din casã ca înainte. Si noi, sportivii, nu ne putem antrena, nu ne practicãm meseria. Dar cea mai importantã este sãnãtatea fiecãruia. Pânã la urmã, viata are prioritate. Iar fotbalul, desi este ceea ce toti iubim, cade în plan secund în astfel de momente”.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/sa-speram-ca-in-romania-lucrurile-vor-sta-mai-bine

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.