FOTO Militarii au fost scoşi în stradă şi la Vaslui. Intrările în oraş supravegheate se soldaţii înarmaţi

0

26 martie 2020, 16:43

Loading...

Mai mulţi militari supraveghează intrarea în municpiul Vaslui. Astăzi, alături de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui s-au efectuat verificări în rândul conducătorilor auto aflaţi în trafic.

Cu măştile de protecţie pe faţă şi cu arma în spate, soldaţii au fost scoşi în trafic şi în judeţul Vaslui, pentru a veghea la respectarea Ordonanţei Militare 3/24.03.2020.

La nivelul judeţului Vaslui, în ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfăşurat activităţi pentru asigurarea respectării normelor legale impuse în contextul stării de urgenţă. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui au efectuat 18 misiuni prevenirea şi combaterea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus şi pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgenţă, fiind constatate 9 contravenţii pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militar.

În cursul zilei de miercuri 25 martie 2020, peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1683 persoane, peste 480 locaţii de izolare/carantinare şi efectuate 140 de verificări la societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate. Au fost aplicate 87 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 80.850, 4 astfel de sancţiuni (în valore de 10.600 lei) fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Faţă de două persoane a fost luată măsura mutării din izolare la domiciliu în carantină instituţionalizată, întrucât nu au respectat prevederile legale aplicabile.

Situaţia statistică actualizată pentru judeţul Vaslui, la data de 26 martie, potrivit informaţiilor oferite de Direcţia de Sănătate Publică Vaslui:

Număr persoane în carantină: 93;

Număr persoane în izolare la domiciliu: 2.454;

Număr persoane ieşite din izolare la domiciliu în ultimele 24 de ore: 43;

Număr persoane izolate la domiciliu în ultimele 24 de ore: 329.

Vizionez mai târziu

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/militarii-fost-scosi-strada-vaslui-intrarile-oras-supravegheate-soldatii-inarmati-1_5e7cb0b15163ec4271351aef/index.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.