Deputatul Adrian Solomon: „Nu transformați Spitalul Municipal Bârlad în spital suport pentru tratarea bolnavilor de COVID-19!”

0

De către

Loading...

26 martie 2020

Spitalul din Bârlad are o structură improprie tratării epidemiilor. Detaliez: infrastructura și circuitele sunt slab utilitate, dificil de controlat din punct de vedere epidemiologic. Personalul medical de specialitate este subdimensionat și lipsit de protecție. Vor fi ușor de contaminat. De asemenea, nu pot asigura continuitatea actului medical. În condițiile în care spitalul nu deține echipamente de protecție minimale pentru secțiile chirurgicale, expunerea personalului la invazia COVID-19 este similară unui genocid medical. Spitalul nu deține ventilatoare mecanice pentru cei internați cu COVID-19. De asemenea, spitalul nu deține medicație antivirală pentru acest virus, conform cu protocoalele medicale.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2020/03/deputatul-adrian-solomon-nu-transformati-spitalul-municipal-barlad-in-spital-suport-pentru-tratarea-bolnavilor-de-covid-19/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.