Bãtrânii peste 65 de ani pot primi medicamentele necesare la domiciliu!

0

SIGURANTÃ PENTRU BÃTRÂNI… Pentru asigurarea medicamentelor de bazã persoanelor peste 65 ani, persoanelor fãrã sustinãtori, bolnavilor cronici, persoanelor cu dizabilitãti, la solicitarea Primãriei municipiului Bârlad au rãspuns si asigurã servicii de specialitate, urmãtoarele farmacii:

Loading...

– BIOSFARM 3 BÂRLAD, strada Republicii nr. 251 (Stadion) -telefon 0235419220, Program orar 07.30 – 22.00. Persoane responsabile: Farmacist Stefana Ailiesei, farmacist Ramona Constantinescu.

– ELEFARM BÂRLAD, strada Republicii nr. 190 (vis-a-vis de Florãria Trandafirul de lângã CEC) – telefon 0751 078 002, Program orar 07.30 – 20.00. Persoane responsabile: Farmacist Gabriela Prisacariu, Farmacist Carmen Râpan.

Pentru a beneficia de serviciile de asigurare a medicamentelor, vã rugãm sã parcurgeti urmãtorii pasi:

1. Telefonati la una dintre cele douã farmacii, la numerele de telefon afisate (vã recomandãm sã telefonati la farmacia cea mai apropiatã de domiciliu).

2. Comunicati farmacistului (persoanei de contact) urmãtoarele date: numele si prenumele; lista cu medicamentele necesare si dacã aveti retetã pentru cele compensate sau gratuite; adresa la care se vor livra medicamentele solicitate; numãrul de telefon la care puteti fi contactat.

3. Farmacistul vã comunicã dacã medicamentele se gãsesc în farmacie si valoarea acestora.

4. Responsabilul de la Primãria municipiului Bârlad sau persoana voluntarã pentru îndeplinirea serviciului de livrare, vã înmâneazã medicamentele solicitate pe bazã de chitantã. „Dat fiind faptul cã la nivel national farmaciile se confruntã cu un deficit acut al unor medicamente sau produse parafarmaceutice, comenzile se vor procesa în limita stocului disponibil. În cazul lipsei de pe stoc a unor medicamente destinate eliberãrii pe bazã de retetã compensatã sau gratuitã, termenul de onorare poate fi, conform legii, de pânã la 72 de ore.”, au precizat reprezentantii celor douã farmacii.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/batranii-peste-65-de-ani-pot-primi-medicamentele-necesare-la-domiciliu

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.