VIDEO Alertă la blocul din Vaslui unde s-a confirmat primul caz COVID-19: încă o persoană preluată cu izoleta

0

25 martie 2020, 19:59

Loading...

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a intervenit miercuri, 25 martie, seara la blocul unde locuieşte primul pacient confirmat cu COVID-19 în municipiul Vaslui.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a intervenit miercuri seara pe strada Zimbrului din municipiul Vaslui la blocul unde locuieşte bărbatul de 31 de ani, diagnosticat în urmă cu două zile cu COVID-19.

Pompierii, îmbrăcaţi cu echipamente de protecţie, au preluat un pacient cu izoleta. În ultimele zile, intervenţiile cu izoleta efectuate de ISU au vizat doar preluarea pacienţilor confirmaţi cu noul coronavirus. Intervenţia lucrătorilor ISU, de miercuri seara, de pe strada Zimbrului a fost surprinsă de un martor.

Nu se cunosc detalii referitoare la pacientul preluat, starea acestuia sau dacă este contact al primului caz, cert este că marţi mamei tânărului de 31 de ani i-au fost recoltate probe pentru efectuarea testului COVID-19.

Primul pacient confirmat cu COVID-19 în municipiul Vaslui a fost internat la spital pe 19 martie, cu simptomatologie specifică. El revenise în ţară, din Anglia, în urmă cu 11 zile.

După confirmarea diagnosticului, reprezentanţii DSP Vaslui a demarat ieri ancheta epidemiologică în acest caz. De asemenea, scara blocului şi un magazin din apropiere, unde ar fi desfăşurat activităţi comerciale mama tânărului, au fost dezinfectate.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/alerta-blocul-vaslui-s-a-confirmat-caz-covid-19-inca-persoana-luata-izoleta-1_5e7b96015163ec42712f313d/index.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.