Medic infecţionist, agasat de pacienţii suspecţi de COVID-19. Cinci echipaje de poliţie şi jandarmerie au ajuns la spital

0

24 martie 2020, 20:51

Loading...

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui a fost alertată astăzi de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă că un medic din cadrul Secţiei Boli Infecţioase este agresat de pacienţi.

Alerta s-a dat chiar în timpul videoconferinţei pe care managerii de spitale o aveau cu preşedintele României. În timpul videoconferinţei, la Prefectura Vaslui pe lângă managerii de spitale au fost prezenţi şi şefii structurilor MAI.

În timpul desfăşurării videoconferinţei, şeful IPJ Vaslui a fost înştiinţat de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă că a primit un mesaj de la un medic din cadrul Secţiei Boli Infecţioase care semnalează că este agresat de pacienţi.

În realitate, medicul în cauză a raportat conducerii spitalului că este agasat de pacienţi. Confuzia a creat panică printre autorităţile din Vaslui. La secţia Boli Infecţioase au fost dirijate cinci echipaje de poliţie şi Jandarmerie.

”La faţa locului, nu a fost constatată nicio faptă de natură penală s-au contravenţională. Nu a fost vorba de o agresiune fizică sau verbalĂ. Era o stare de tensiune între medici şi pacienţi, care s-a aplanat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

În secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui sunt internaţi în prezent cinci pacienţi cu suspiciune COVID-19.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/medic-infectionist-agasat-pacientii-suspecti-covid-19-cinci-echipaje–politie-jandarmerie-ajuns-spital-1_5e7a50ee5163ec427128a5b6/index.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.