„Echipa noastră ALege DEzvoltarea județului”

0

„Un lucru e sigur: echipa noastră ALege DEzvoltarea județului și a fiecărei comunități unde eforturile pentru mai bine nu sunt niciodată îndeajuns!

Loading...

Mă bucur că înțeleg acest lucru cei care au venit și continuă să vină alături de noi, în proiectul prin care ne propunem să facem tot ce ne stă în putință pentru ca județul Vaslui să țină pasul cu restul țării, dar și cu vremurile în care trăim.

Exemple pozitive, de comunități care au fost puse pe picioare după ani întregi de „lâncezeală” administrativă, sunt destule, iar eu cred că a venit timpul să arătăm că administrație se poate face și „altfel”, unde „altfel” înseamnă o sumă de oameni dedicați, pe care îi unește credința onestă că vasluienii merită mai mult!

Da, merităm mai mult, începând cu investiții chibzuite atent și croite pe măsura nevoilor reale de la nivelul unei comunități, și apoi temeinic realizate, și încheind cu simplul fapt de a avea așteptări mai mari de la cei pe care îi trimitem să ne reprezinte, oriunde ar fi ei.

Din acest punct de vedere, sunt mulțumit că mă aflu în mijlocul unor oameni care nu se tem să fie evaluați în funcție de proiectele pe care și le asumă, și care îmi dovedesc că unitatea e cel mai mare atu pe care îl avem într-o echipă puternică.

În perioada următoare, îi veți cunoaște pe toți colegii mei și veți afla mai multe detalii despre planurile pe care le-am făcut împreună, pentru județ și pentru fiecare comunitate în parte. În plus, vom fi tot mai des de găsit în teren, așa că vom putea dialoga deschis, dacă aveți propuneri, comentarii sau sugestii.

P.S.: Mai sunt locuri în echipa noastră pentru toți cei cu bună-credință, care vor să pună umărul la construcția unei perspective cu implicare 100% pentru județul Vaslui!

P.S.1: Indiferent ce spun cârcotașii, obiectivele mele politice rămân bătute în cuie! ALDE va fi a doua forță politică din județ și între primele cinci organizații din țară!”

Daniel Olteanu, deputat ALDE, președintele ALDE Vaslui