Acuzat că a făcut moarte de om! Și-a ieșit din minți crezând că prietenii de pahar vor să-i fure iubita!

0

Aburii de alcool au pus stăpânire pe mintea unui ieșean. Acesta a fost trimis în judecată după ce a fost acuzat că și-a omorât un musafir. Totul ar fi pornit de la niște presupuse avansuri făcute la adresa iubitei saleUn individ în vârstă de 40 de ani este obligat să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că și-a ucis un musafir, iar pe altul l-a bătut.

Loading...

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Stelică Marin (40 de ani), din localitatea Moșna, sub acuzațiile de omor și lovire sau alte violențe.

Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Amintim că, la începutul lunii noiembrie a anului trecut, săteanul din localitatea Moșna a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, dar, ulterior, încadrarea juridică a fost schimbată, deoarece una dintre victime a decedat în spital.

A decedat în spital

Anchetatorii ieșeni au precizat că individul și-a chemat doi amici la o „băută”. După ce s-au cinstit din belșug cu alcool, între cei trei a izbucnit un conflict. Oamenii legii au afirmat că lui Stelică Marin i s-a năzărit că musafirii i-ar fi făcut ochi dulci iubitei lui, motiv pentru care individului i-a sărit țandăra și a început să își apostrofeze invitații. La un moment dat, unul dintre musafiri nu a mai suportat și a decis să riposteze verbal. Acest fapt i-a ridicat tensiunea lui Stelică. De aici și până la bătaie nu a mai fost mult.

„Pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unui conflict spontan, care a avut loc în curtea locuinței sale, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri. Loviturile au fost date cu pumnul, cu o bucată de lemn și, mai apoi, cu o furcă. Victima a suferit, astfel, leziuni importante la nivelul capului, dar și fracturi costale”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași………

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/acuzat-ca-a-facut-moarte-de-om-%c8%99i-a-ie%c8%99it-din-min%c8%9bi-crezand-ca-prietenii-de-pahar-vor-sa-i-fure-iubita

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.