Comunicat de presă – IPJ Vaslui

0

2020-02-18 17:42:49

Loading...

REŢINUT DUPĂ CE A FURAT UN AUTOTURISM

Un bărbat din Vutcani, judeţul Vaslui, a fost reţinut de către poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Banca, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad – Secţia 7 Poliţie Rurală Banca – au probat activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 21 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 13/14 februarie a.c., bărbatul a sustras un autoturism parcat într-un garaj situat în localitatea Vutcani, judeţul Vaslui. Deşi nu poseda permis de conducere, acesta a condus autoturismul pe drumul european DE 581, drumurile judeţene DJ 244A şi DJ 244 H. Pe raza satului/comuna Viişoara, a pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a rămas blocat într-o rigolă, provocând avarii autoturismului. Ulterior, acesta a abandonat autoturismul pe raza comunei Viişoara, judeţul Vaslui.

Pe perioada derulării activităţii infracţionale, bărbatul a sustras din autoturism mai multe bunuri şi sume de bani, prejudiciul rezultat în cauză fiind estimat la peste 4 000 lei.

În ziua de 16 februarie a.c., împotriva bărbatului a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior, bărbatul de 21 de ani fiind arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Bârlad.

Bărbatul este cercetat în mai multe dosare penale ce au ca obiect infracţiuni de furt, distrugere dar şi infracţiuni la regimul rutier. Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/02/18/comunicat-de-presa-ipj-vaslui–451280

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.