30 C
Vaslui
marți, 11 august, 2020

Profesor filmat în timp ce îmbrâncea un elev, pe motiv că ar fi întârziat la oră

Derapaje la un liceu din municipiul Suceava, unde profesorul de educație tehnologică a fost filmat îmbrâncind un elev pe motiv că acesta ar fi întârziat la oră.

Loading...

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, la clasa a VII-a, de la Liceul Teoretic Filadelfia Suceava, conducerea unității menționând că are cunoștință de cele petrecute, iar cei implicați vor răspunde pentru comportamentul lor.

Din imaginile video trimise pe adresa ziarului Monitorul de Suceava se vede cum profesorul îl ”scutură” pe elev, prinzându-l de gulerul hainei, în timp ce îl întreabă de mai multe ori ”Unde umbli??, Unde umbli?”.

Iritat de comportamentul profesorului, elevul în cauză îl amenință că îl va da pe mâna poliției.

Al doilea calup de imagini video surprind atmosfera de la clasă, o dezordine generală mai curând, unde fiecare vorbește după bunul plac, unii elevi sunt în picioare, alții în bănci, în timp ce profesorul încearcă pe un ton ridicat, dar fără succes, să liniștească spiritele.

Reprezentanții școlii au menționat că este vorba despre un profesor de educație tehnologică, trecut de vârsta pensionării, care nu „compatibilizează întru totul cu tânăra generație”.

„Cunoaștem cazul, reacția profesorului nu este îndreptățită, ce pot să zic este că acesta a fost sfidat și provocat de elevi, în special de elevul pe care l-a luat de haină. Știu că este un elev care nu este la prima abatere, obraznic. Cazul profesorului îl analizăm și în Comisia de Disciplină. Evident că ne dorim binele copiilor atât pe plan academic, cât și în ceea ce ține de caracter”, a menționat conducerea școlii.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava:

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/profesor-filmat-in-timp-ce-imbrancea-un-elev-pe-motiv-ca-ar-fi-intarziat-la-ora

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,371FaniÎmi place
219CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...