Apariție șocantă la Parlament. „Sunt consternat! Nu este circotecă în Parlamentul României!”

0

13 februarie 2020

Loading...

La ședința din cadrul Comisiei pentru Agricultură din Parlament și-a făcut apariția Vulpița împreună cu soțul ei, Viorel, cunoscuți publicului, după ce au apărut la emisiunea Acces Direct.

Un deputat prezent la discuții a rămas uimit de apariția acesteia.

„Sunt șocat. Am fost mințit că vin doi tineri din agricultură. Noi nu facem cancan în Parlament! Sunt consternat! Nici nu vreau să discut subiectul! Cum adică? Eu aș lua acreditarea unor ziariști! Nu este circotecă în Parlamentul României! Să minți prin omisiune! Trebuiau să ne spună cine vine (n.r. la în sala de comisie pentru Agricultură)! Eu stau să mă uit la aberațiile cu Vulpița și Viorel? Suntem nebuni la cap?! Sunt consternat de tot ceea ce s-a întamplat! Aceasta este reacția mea!”, a menționat deputatul Dănuț Păle.

În mai multe ediții ale emisiunii amintite au fost invitați Vulpița şi Viorel care și-au povestit episoade incredibile din viața lor. Recent, cei doi soți au luat parte chiar la discuțiile dintr-o ședință a Comisiei pentru agricultură. Aceștia au fost primiţi ca niște oaspeți de seamă de către preşedintele comisiei, Alexandru Stănescu, care le-a explicat în mare ce se va întâmpla. Vulpița nu a putut face față momentului și i s-a făcut rău în timpul ședinței.

„Vreau să anunţ prezenţa a doi tineri din judeţul Vaslui care au vrut să vină astăzi în Parlamentul României. Este vorba despre domnul Stegaru Viorel şi Stegaru Veronica, soţ şi soţie. Sunt invitaţii emisiunii Acces Direct”, au fost prezentați cei doi în cadrul ședinței comisiei pentru agricultură, potrivit

1 comentariu

Marcu cel cu Arcul

Pai matroana Vaida a adus penibilul și in parlament . Daca show-ul ei de proasta factura prinde la narozii de ce sa nu extinda mizeria pâna și in parlament . De o buna vreme (2 saptamâni) acești doi narozi sunt prezenți la penibilul show Acces Direct unde pe langa o tona de aberații spuse de gazda emisiuni ,lasa și pe acești doi f..e vând a debita vrute și nevrute . Unde a ajuns aceste posturi tv a crea penibilul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/aparitie-socanta-la-parlament-sunt-consternat-nu-este-circoteca-in-parlamentul-romaniei.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.