Ionuţ Dolănescu ar putea rămâne fără permis, după ce a fost prins circulând cu 125 km/h

0

Ionuţ Dolănescu ar putea rămâne fără permis, după ce Judecătoria Vaslui i-a respins contestaţia depusă la procesul verbal întocmit de poliţişti în luna iulie a anului trecut. Atunci, permisul i-a fost suspendat, după ce a fost prins circulând cu 125 de kilometri pe oră. Decizia nu este definitivă.

Loading...

astăzi, 22:21

Cântăreţul Ionuţ Dolănescu a rămas fără permis, pentru 90 de zile, în luna iulie a anului trecut, după ce a fost prins conducând cu 125 km/h la ieşirea din Vaslui spre Muntenii de Jos. Acesta a contestat procesul verbal întocmit de poliţişti, iar, în urma dezbaterilor, magistraţii Judecătoriei Vaslui i-au respins, marţi, cererea.

„Respinge plângerea contravenţională formulată de petent împotriva procesului-verbal de contravenţie (…) din 21.07.2019 în contradictoriu cu intimata Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vaslui, cu sediul în Vaslui, judeţul Vaslui, ca neîntemeiată. Menţine procesul verbal contestat ca legal şi temeinic”, se arată în încheierea de şedintă a magistraţilor Judecătoriei Vaslui.

Procesul dintre Ionuţ Dolănescu şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vaslui a avut primul termen pe 31 octombrie 2019, la Judecătoria Vaslui. În 16 ianuarie 2020, magistraţii au amânat cauza, din lipsă de timp pentru a delibera.

Decizia de marţi nu este definitivă şi poate fi contestată. Ionuţ Dolănescu poate rămâne fără permis, abia după o decizie defintivă în acest caz.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/ionut-dolanescu-ar-putea-ramane-fara-permis-dupa-ce-a-fost-prins-circuland-cu-125-km-h-18738029

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.