Procesul criminalului care a ucis un bãrbat, pentru câteva dedicatii de fanfarã, debuteazã cu o amânare

0

TUPEU…Procesul în care Alin Dumitrache este judecat pentru o crimã oribilã debuteazã cu o amânare. Si asta pentru cã cel acuzat de omor a cerut magistratilor un nou termen de judecatã pentru a-si angaja apãrãtor. Criminalul a ajuns dupã gratii dupã ce, la începutul lunii septembrie, în timp ce se afla la un bar din localitatea Bârzesti, s-a luat la ceartã cu câtiva localnici. Motivul disputei a fost dedicatiile date fanfarei. Scos din sãrite de faptul cã victima îi luase fanfara de la masã, a urmãrit-o pe drum, iar în momentul când aceasta a ajuns în dreptul casei sale i-a tãiat gâtul, apoi a lãsat-o sã zacã într-o baltã de sânge, pânã a murit.

Loading...

A început procesul în care autorul unei crime sângeroase care a avut loc la începutul lunii septembrie în localitatea Bârzesti. Ajuns în fata magistratilor, Alin Dumitrache a cerut un nou termen de judecatã pentru a avea timp sã-si angajeze un apãrãtor. Dumitrache a ajuns în spatele gratiilor dupã ce a comis o crimã care a îngrozit judetul Vaslui. Totul ar fi pornit, dupã cum au declarat la acea vreme martorii, de la dedicatiile date unei fanfare venite sã cânte la un bar din localitate. Petrecãretii au aruncat inclusiv cu valutã în lãutari, pentru a le cânta melodiile preferate. Iar de aici pânã la un conflict n-a mai fost decât un pas. “M-am dus la bar sã iau niste tigãri si sã beau un pahar de vin. Acolo erau mai multi oameni, se distrau de hramul satului. La o masã era un bãiat cu tatuaj pe gât care comanda muzicantii lui. Avea un cutit în mânã pe care îl mai arunca din când în când pe masã. La un moment dat, mai multi tineri au început sã se certe de la muzicã. Dãdeau dedicatii pe bani. Fiecare avea banul lui, unii aveau euro, altii lire. Numai smecheri pe acolo. Aruncau cu bani, iar a doua zi probabil mâncau pâine cu ceapã. Când am vãzut cã începe conflictul, mi-am luat tigãrile si am plecat acasã”, povestea unul dintre sãteni care a fost la barul cu pricina. Nu a trecut mult timp, iar pe ulitele din sat a început agitatia. Victima a fost urmãritã de cãtre criminal pânã aproape de locuintã. Acolo, Dumitrache a scos un cutit si i-a tãiat gâtul dintr-o parte în alta, apoi s-a fãcut nevãzut. Victima a reusit sã se târascã pânã la poartã, apoi a cãzut fãrã viatã. Dupã câteva minute de la incident, ulitele satului Bârzesti au fost întesate de echipaje ale Politiei, inclusiv cele ale trupelor speciale, care au pornit în cãutarea agresorului. Pe baza semnalmentelor date de cãtre martori, politistii au reusit sã-l identifice si sã-l prindã pe criminal în scurt timp.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/procesul-criminalului-care-a-ucis-un-barbat-pentru-cateva-dedicatii-de-fanfara-debuteaza-cu-o-amanare

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.