Primarul de Vaslui, Vasile Pavăl: O să fiu al doilea primar din ţară care desfiinţează Poliţia Locală

1

2020-01-22 15:34:45

Loading...

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este nemulţumit de activitatea poliţiştilor locali, care nu fac deloc activităţi de prevenire în rândul cetăţenilor şi sunt preocupaţi doar să dea amenzi.

Edilul-şef a avertizat că ar putea desfiinţa Poliţia Locală, dacă lucrurile în activitatea acestei instituţii nu se vor îmbunătăţi.

„Le-am spus şi nu scapă, o să fiu al doilea primar care semnează desfiinţarea lor. A mai fost primarul de la Darabani. Semnez desfiinţarea lor, nu se poate aşa ceva. Măi, fraţilor, în activitatea dumneavoastră sunt şi măsuri de prevenţie, nu sunteţi doar cei cu pistolul. Cel mai simplu e să amendeze, iar amenzile afectează bugetul, că nu le poţi încasa, te înscrii cu anumite sume. E o întreagă tevatură. Lor le este simplu să spună că au dat amenzi. (…) Acesta e mod rezolvare? Ce să comentez, o iau ca atare. Sunt colegii mei, să ne trăiască, altcineva să nu-i dorească!”, a spus Vasile Pavăl.

Primarul l-e transmis poliţiştilor locali să trateze oamenii cu respect, să le vorbească pe un ton civilizat şi să renunţe la „vechile metehne”, deoarece imaginea poliţiei locale trebuie să se schimbe. AGERPRES/(AS, A – autor: Loredana Ciobanu, editor: Karina Olteanu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: https://www.agerpres.ro/administratie/2020/01/22/primarul-de-vaslui-vasile-paval-o-sa-fiu-al-doilea-primar-din-tara-care-desfiinteaza-politia-locala–436307

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.