Comunicat de presă – IPJ Vaslui

0

2020-01-22 19:33:09

Loading...

5 TINERI DIN MURGENI REŢINUŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU COMITEREA MAI MULTOR INFRACŢIUNI

Poliţiştii Poliţiei Oraşului Murgeni au reţinut mai multe persoane din Murgeni, judeţul Vaslui, bănuite de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, ameninţare şi distrugere.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Murgeni au probat activitatea infracţională a 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 22 de ani, din Murgeni, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie calificată, furt calificat, ameninţare şi distrugere. Faptele penale cercetate au fost săvârşite în perioada iulie 2019 – ianuarie 2020, pe raza localităţii Murgeni, în dauna mai multor persoane fizice, instituţii şi societăţi comerciale. Tinerii sustrăgeau electrocasnice, sisteme informatice, bijuterii, bunuri de valoare şi bijuterii, prejudiciul în cauză fiind estimat la peste 50.000 lei.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză şi a cercetărilor efectuate s-a reuşit recuperarea a aproximativ 70% din valoarea prejudiciului.

Pentru 5 dintre bărbaţii cercetaţi, cu vârste între 14 şi 22 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate pentru a fi stabilită întreaga activitate infracţională a autorilor, tragerea acestora la răspundere şi recuperarea integrală a prejudiciului rezultat.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2020/01/22/comunicat-de-presa-ipj-vaslui–436518

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.