„Cei de la Aquavas au o imagine proastă, de hoți”

0

Imaginea pe care o are SC Aquavas SA, societatea de apă și canalizare, a fost calificată de primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, drept una dintre cele mai mari probleme ale municipalității. Edilul a anunțat finalizarea contorizării individuale a tuturor scărilor de bloc și un program de citire a contoarelor de la distanță.

„Cei de la Aquavas au o imagine foarte proastă, de hoți”, a declarat Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, miercuri, 22 ianuarie 2020, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Primărie. „Mai avem de contorizat circa 200 de scări de bloc”, a mai spus Pavăl, care a anunțat nu numai că programul de contorizare individuală a tuturor apartamentelor va continua, dar și un program pilot de citire a contoarelor de apartament de la distanță, astfel încât să fie eliminate problemele care apar atât cu citirea acestora de către angajații societății, dar și cu plata facturilor.

„Aquavas are o imagine foarte proastă: sunt văzuți ca niște hoți”, a declarat primarul, care a completat că de o percepție publică deloc favorabilă se „bucură”, de asemenea, și angajații poliției locale. „Pot să fiu al doilea primar din țară care desființează Poliția Locală”, a amenințat primarul Vasluiului, în cazul în care lucrurile nu se vor schimba în bine.