22.2 C
Vaslui
marți, 22 septembrie, 2020

Scandal la școală! Învățător acuzat că „poftește” la fetițele de clasa a patra

Marius Olaru

Loading...

21 ianuarie 2020

Cadru didactic de numai un an și deja este implicat într-un scandal uriaș.

Un învățător (21 de ani) abia ajuns la catedră este acuzat de părinți că hărțuiește sexual fetițele din clasa unde predă!

Tot scandalul a pornit de la un bilet pe care junele dascăl l-a dat unei eleve de clasa a IV-a, iar copila s-a dus cu hârtia direct la mama ei. Conducerea școlii cunoaște subiectul și, mai mult de atât, confirmă acuzele aduse învățătorului. E drept, o face prin mediatorul școlii, care spune că tânărul cadrul didactic le-ar „pipăi pe fete în zone ruşinoase”, trimițându-le „bileţele de amor”!

Toate acestea se întâmplă la Şcoala Gimnazială din satul Slobozia, comuna Voineşti, judeţul Iaşi. Din cele relatate de Antena 3, situaţia a explodat la finalul anului trecut, când o elevă a venit acasă cu un bilețel scris de „domnul învăţător”.

„Este vorba despre un învăţător de vreo 21 de ani, venit proaspăt de la Vaslui. Are clasa primară şi la ore pipăie fetele, le ridică în braţe… Uneia dintre fete i-a scris o scrisoare în care îi spunea că ar vrea să îi dea cadoul personal. Când s-au dat cadourile la Crăciun, fata a găsit acest bilet şi i l-a arătat mamei, care a venit la şcoală şi a făcut panaramă. Noi am luat acest caz în vedere, ca să nu se mai repete”, povestește mediatorul şcolii.

Din cele relatate de acesta, „sunt copii care nu mai vor să vină la şcoală fiindcă le este frică de învăţător, că le ia în braţe şi le pipăie”. Se pare că pe una dintre fetițe a început să o pipăie după ce a ajutat-o să coboare din copac. „Pe alte eleve le ia în braţe în timpul orelor”, mai spune mediatorul.

Deocamdată, Inspectoratul Școlar Județean Iași nu s-a sesizat în acest caz.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/scandal-la-scoala-invatator-acuzat-ca-pofteste-la-fetitele-de-clasa-a-patra.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,513FaniÎmi place
223CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...