FOTO/ Mare parte din bunurile furate de țiganii de la Murgeni, recuperate de polițiști

0

16 minute în urmă

Loading...

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii vasluieni au reușit să recupereze o mare parte din bunurile furate de hoții de la Murgeni, care sunt bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhării și furturi calificate.

Aceștia au furat de la laptopuri, televizoare, până la mașini de spălat și bani.

De asemenea, polițiștii au pus în aplicare și 9 mandate de aducere la audieri, fiind identificați cinci dintre suspecţi.

Potrivit anchetatorilor, suspecţii sunt acuzaţi că au acţionat atât la locuinţele unor localnici cât şi la sediile unor societăţi comerciale, de unde furau tot ce le ieşea în cale.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri (masini de spălat, televizoare, laptopuri) despre care se bănuieşte că provin din comiterea infracţiunilor.

Pe lista spargerilor date de hoţi s-au aflat biserica din oraş şi un birou norarial.

Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a beneficiat de sprijinul polițiștilor de la serviciile de investigații criminale și acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, precum și de sprijinul a 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a activității infracționale derulate în cauză.

Sursa: http://actualvs.ro/2020/01/21/foto-mare-parte-din-bunurile-furate-de-tiganii-de-la-murgeni-recuperate-de-politisti/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.