Primele declaraţii ale tânărului din Vaslui care va avea un copil cu mama fostei iubite. Vecinii îşi fac cruce cu mâna stângă

0

Un tânăr de 27 de ani, din judeţul Vaslui, are o relaţie cu o femeie cu zece ani mai în vârstă, care este chiar mama fostei sale iubite.

Loading...

Sorin Savin a avut acum trei ani o relaţie cu o minoră de 13 ani la vremea aceea, iar apoi a plecat să muncească în afara ţării, iar relaţia a luat sfârşit. Acum Sorin, întors între timp în România, formează un cuplu cu mama fetei, care este cu zece ani mai în vârstă decât el, şi chiar urmează să aibă un copil cu ea.

Tânărul este acuzat de cea de-a doua fiică a femeii, în vârstă de 12 ani, că ar fi încercat să o violeze, dar Sorin neagă acuzaţiile.

„Nu e adevărat! Fata doar a mințit pentru că voia să plece de la noi că eu i-am interzis să mai iasă pe stradă, să umble gură-cască”, a declarat Savin.

Situaţia este cunoscută şi de vecini, care nu sunt de acord nici cu comportamentul tânărului, nici cu al iubitei sale, şi nu o privesc cu ochi buni nici pe fiica cea mare, acum în vârstă de 15 ani, care este şi ea însărcinată cu actualul iubit.

„S-a mai pomenit aşa ceva?! Să trăiască şi mama şi fata cu acelaşi bărbat? Nu s-a pomenit de când lumea şi pământul. Când trăia bărbatu-său, nu apărea, avea grijă de fete, după ce a murit bărbatul, jale, jale mare”, a declarat o vecină a familiei.

Sursa: http://www.romaniatv.net/primele-declaratii-ale-tanarului-din-vaslui-care-va-avea-un-copil-cu-mama-fostei-iubite_505540.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.