Un bărbat din Vaslui a lăsat-o însărcinată pe mama fostei iubite minore, care e şi ea gravidă

0

Bărbatul de 27 de ani a violat-o şi pe sora fetei, în vârstă de doar 12 ani.

Loading...

Un nou caz şocant a zguduit judeţul Vaslui în noaptea de 4 ianuarie, când poliţiştii comunei Băcani au găsit o fată de 12 ani mergând pe stradă, dezoriantată. Odată dusă la secţie, aceasta a declarat că ar fi fost violată de concubinul mamei, conform vremeanoua.ro.

Cercetările au arătat că Sorin Savin, 27 de ani, a intrat în camera în care fata se afla împreună cu sora ei de 16 ani şi a încercat să o violeze. Mai mult, poliţiştii au descoperit că individul a avut o relaţie şi cu fata cea mare, în urmă cu 3 ani, pe când aceasta avea doar 13 ani.

Ca toată situaţia să fie de un sordid dus până la absurd, mama fetelor este în prezent însărcinată cu agresorul sexual al fetelor sale, iar fata cea mare, fosta iubită a lui Savin, este şi ea gravidă cu actualul iubit.

Autorităţile au luat măsura instituţionalizării fetei de 12 ani într-un centru de plasament din Bârlad până la soluţionarea cazului, iar bărbatul este cercetat în libertate pentru tentativă de agresiune sexuală.

Sursa: http://www.romaniatv.net/un-barbat-din-vaslui-a-lasat-o-insarcinata-pe-mama-fostei-iubite-minore-care-e-si-ea-gravida_505173.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.