Numai în Vaslui se putea întâmpla! Motivul halucinant pentru care a furat cadavrul

0

14 decembrie 2019

Ultima întâmplare petrecută în Vaslui întrece orice imaginație. Un bărbat ar fi furat un cadavru de la morgă, pentru a beneficia de ajutorul de înmormântare.

Sicriul unui bărbat decedat din Huți a fost furat de la morgă. Fosta soție a decedatului susține că Marin Lila, un bărbat din Huși ar fi cel care a furat sicriul cu trupul fără viață al soțului ei.

De cealaltă parte, presupusul hoț susține că tot ce a făcut a fost să se gândească la faptul că nu avea cine să înmormânteze defunctul și că s-a gâbdit să facă o faptă bună.

Acesta are o altă versiune a poveștii. El spune că fosta soție a acestuia este cea, de fapt, a vrut să pună mâna pe cei 5.000 de lei pe care urma să-i primească, după înmormântarea soțului.

„După ce că m-am dus să scot mortul de la morgă, m-am chinuit, l-am cărat cu masina mea, asa cum am putut. Soția și fratele ei m-au acuzat că am furat cadavrul. Acum am plângere penală de la ei”, a declarat bărbatul acuzat că a furat cadavrul, potrivit vremeanoua.ro

Bărbatul acuzat va fi chemat în curând în fața polițiștilor, pentru a da explicații,

1 comentariu

mezinu usa

vin sarbatorile inventate de imparatul constantin si silvester..cre(s)tinii ortohoti fura si cadavre bani sa iasa de rachiu si sarmale…sarma e cuvintul turcesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/numai-in-vaslui-se-putea-intampla-motivul-halucinant-pentru-care-a-furat-cadavrul.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.