Cuplu separat cu scene de groază

0

Despărţirea de un bărbat s-a transformat într-un coşmar pentru o botoşăneancă. Cu maşina distrusă, ameninţată că va fi stropită cu vitriol (acid sulfuric, n.r.), femeia a fost nevoită să ceară ajutorul instanţei de judecată. Pentru a pune capăt situaţiei, magistraţii au emis un ordin de protecţie, individul având acum interdicţia ca timp de şase luni să se mai apropie de botoşăneancă sau să o mai contacteze telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod.

Povestea a început în urmă cu un an şi jumătate, când botoşăneanca l-a cunoscut pe G.M.V., care a cucerit-o cu amabilitatea lui. Au stat împreună timp de cinci zile la el acasă, au mers mai apoi împreună la munte, la Colibiţa, după care la Cacica, iar toate lucrurile au fost bune până când bărbatul a început să se comporte extrem de posesiv. Aşa se face că în urmă cu aproape trei luni, când au mers la o nuntă, G.M.V. a găsit în telefonul ei un mesaj destinat altui bărbat, şi a urmat o scenă violentă, cu un limbaj vulgar. Prin urmare, relaţia lor a luat sfârşit, însă, la mijlocul lunii noiembrie, individul a început să o bombardeze cu tot felul de ameninţări pe WhatsApp, trimiţându-i în jur de 30-35 mesaje vocale. Şi nu a fost doar atât. În una dintre zilele care a urmat, G.M.V. a apărut în parcarea din faţa blocului în care locuieşte femeia şi, înarmat cu o bâtă, i-a distrus maşina.

Sesizare depusă la poliţie

Ca să scape de el, botoşăneanca i-a restituit cadourile primite, însă individul a continuat cu ameninţările afirmând că-i va plăti „pe moldoveni” ca să-i dea cu vitriol sau arsenic în ochi, bărbatul susţinând că este dispus să meargă la închisoare şi că nu va renunţa la ea, întrucât nu suportă să fie singur de sărbători. …

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/cuplu-separat-cu-scene-de-groaza

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.