Primarul Boros isi premiaza angajatii fideli cu locuinte

0

cu 48 de minute in urma

decembrie 10, 2019

Nici bine nu au ajuns la guvernare că liberalii au și început să își facă de cap. Un salariat al Primăriei Bârlad, aghiotant al edilului Dumitru Boroș, funcționar plătiti cu un salariu de 7200 de lei, a solicitat onlocuință de serviciu. Și dorința i-a fost îndeplinită. Toate astea se întâmplă în timp ce sute de tineri stau cu chirie sau cu părinții și nu îndraznesc să viseze la o casă a lor. Ca să îi îndeplinească dorința angajatului Primăriei Bârlad, consilierii liberali au avut și sprijinul aleșilor social-democrați. S ecretarului Primăriei i se va acorda astfel o locuință de serviciu, pe o perioadă de 5 ani și acesta va plăti o chirie modică.

Conform documentelor oficiale, veniturile distinsului funcționar au fost de 7200 de lei ( în calitate de secretar al instituției a fost renumerat cu 68.721 lei, iar ca membru în Consiliu de Administrație a Aquavas SA Vaslui a primit 17.789). Cu atâția bani pe lună, angajatul lui Dumitru Boroș ar fi putut plăti o chirie, așa cum fac oamenii de rând, dar el e preferat să ia tot de la stat.

Proiectul de hotărâre a fost inițiat de primarul Dumitru Boroș iar în locuința de serviciu urmează să se mute Cătălin Haret, secretarul Primăriei Bârlad.

Sursa: https://stiriest.ro/2019/12/10/primarul-boros-isi-premiaza-angajatii-fideli-cu-locuinte/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.