Persoane evacuate dintr-un bloc din Vaslui, după ce un apartament a luat foc de la un reșou improvizat

0

2 ore ago

Zece persoane, printre care și una imobilizată, au fost evacuate dintr-un bloc de pe strada Hușului, din municipiul Vaslui, după ce casa scării a fost inundată cu fum de la un incendiu izbucnit într-unul din apartamentele imobilului. Locuința a luat foc de la un reșou improvizat într-o cărămidă din BCA pe care a lăsat nesupravegheată o oală cu mâncare, în timp ce proprietarul a plecat în oraș.

Panică în blocul 154, din Vaslui, după ce un apartament a fost cuprins de flăcări din cauza inconștienței proprietarului. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a făcut o improvizație într-o cărămidă din BCA pentru a avea cu ce să se încălzească pe timpul iernii. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, vasluianul a pus reșoul pe un fotoliu, iar apoi s-a apuc de gătit. Mai mult decât atât, bărbatul a lăsat totul nesupravegheat și a plecat în oraș. În scurt timp, întreaga încăpere a luat foc, fumul gros degajat alertând vecinii. Cei de la etajele inferioare au ieșit imediat din bloc din cauza aerului irespirabil, în timp ce locatarii de la etajele superioare au fost evacuate de pompieri, printre aceștia aflându-se și un bărbat imobilizat. La solicitarea locatarilor, pompierii au ajuns în câteva minute la locul incendiului.

În total, au fost evacuate un număr total de zece persoane care au putut reveni în locuințe după definitivarea intervenției. În urma incendiului, a ars întreg mobilierul din camera în care se afla acel reșou improvizat, precum și instalația electrică” , ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Proprietarul apartamentului cuprins de flăcări a ajuns acasă abia după ce pompierii au reușit să stingă incendiul.

(Ionuț PREDA)

Sursa: http://estnews.ro/2019/12/10/persoane-evacuate-dintr-un-bloc-din-vaslui-dupa-ce-un-apartament-a-luat-foc-de-la-un-resou-improvizat/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.