INFOTRAFIC, 10 decembrie. Se circulă în condiții de ceață în mai multe județe

0

/ 10 dec 2019 / 08:16

Traficul rutier se desfășoară îngreunat în mai multe județe din țară din cauza vremii nefavorabile.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

În ceea ce privește fluența traficului, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două vehicule, circulația pe DN19A se desfășoară pe un fir, alternativ la ieșirea din municipiul Satu Mare către Petea (în județul Satu Mare).

Se circulă în condiții de ceață

Pe mai multe drumuri naționale importante din județele Bacău, Vrancea, Botoșani, Galați, Vaslui, Dolj, Alba, Covasna, Brașov și Harghita, traficul se desfășoară în condiții de ceață.

”Având în vedere acest lucru, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum, să utilizeze în mod corespunzător sistemul de iluminare al vehiculului, să mărească distanța de siguranță între mașini și să nu efectueze manevre periculoase.

Amintim, de asemenea, că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, precizează polițiștii Infotrafic.

10 dec, 06:49

Sursa: https://www.dcnews.ro/infotrafic-10-decembrie-se-circula-in-conditii-de-ceata-in-mai-multe-judete_716367.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.