Cum a ajuns o tânără de 23 de ani să fie răpită şi sechestrată de propria familie. Fata lucra în străinătate şi venise acasă de Sărbători

0

O tânără de 23 de ani din judeţul Vaslui a fost răpită şi sechestrată chiar de familia ei, după ce a anunţat că vrea să se despartă de iubitul său din sat.

astăzi, 21:15

Tânăra fusese plecată în străinătate, dar a venit acasă, într-un sat din comuna Coroieşti, să-şi petreacă sărbătorile de iarnă alături de familia ei.

Femeia i-a anunţat pe membrii familiei că intenţionează să se despartă de iubitul ei din sat. Anunţul despărţirii i-a determinat pe părinţi să se enerveze şi să-i reproşeze fetei că dacă nu continuă relaţia, îi va face de râs în sat.

Când a văzut că în familia ei nu există înţelegere, tânăra a hotărât să se întoarcă în străinătate şi a mers la Bârlad pentru a-şi lua bilet la autocar. Totuşi, familia nu a stat cu mâinile în sân. Tatăl, şi fratele au urmărit-o pe tânără până în Bârlad. Când a întâlnit-o, tatăl i-a luat fetei telefonul şi toţi banii pe care îi avea la ea şi a băgat-o în maşină cu forţa, nu înainte de a crea un mare scandal în autogară.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri, bărbaţii sus-menţionaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică în zona autogării din municipiul Bârlad. Acolo, aceştia, prin violenţă, au deposedat o rudă de-a lor,o femeie în vârstă de 23 de ani, din comuna Iana, de telefonul mobil şi au lipsit-o de libertate în mod ilegal. Victima a fost transportată cu o maşină, împotriva voinţei sale, de la Bârlad până în localitatea Hreasca, comuna Coroieşti, judeţul Vaslui. În data de 6 decembrie, faţă de cei 2 bărbaţi, fostul concubin respectiv tatăl victimei, s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Bărbatul de 24 de ani (fratele tinerei – n.r.) este cercetat în stare de libertate”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/cum-a-ajuns-o-tanara-de-23-de-ani-sa-fie-rapita-si-sechestrata-de-propria-familie-fata-lucra-in-strainatate-si-venise-acasa-de-sarbatori-18660901

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.