Incendiu la o casa din Vaslui! Focul a provocat pagube insemnate. O femeie a avut nevoie de ajutor medical-FOTO

0

cu 22 de minute in urma

decembrie 8, 2019

Incendiu violent duminica dupa amiaza la o casa pe de strada Calugareni, spre Cismeaua Moldovencei. Pompierii au fost solicitati sa intervina, iar la sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta cu violenta la mansarda casei si la o anexa a imobilului, anexa gospodareasca in care se afla si centrala termica. Incendiul a fost lichidat dupa circa 100 minute.

“Au ars: anexa gospodărească (în totalitate), circa jumătate din mansardă, 1 aragaz, 1 frigider, diverse alte electrocasnice și piese de mobilier. Au fost degradate: centrala termică și boiler-ul aferent acesteia, circa o treime din mansardă, diverse piese de mobilier și materiale textile. Pe timpul intervenției a fost necesară și prezența paramedicilor de pe ambulanța SMURD (EPA) pentru acordarea ajutorului medical pentru o persoană de sex feminin care a suferit un atac de panică. Cauza probabilă de producere a incendiului: coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile”, se arata intr-un comunicat al ISU Vaslui.

Sursa: https://stiriest.ro/2019/12/08/incendiu-la-o-casa-din-vaslui-focul-a-provocat-pagube-insemnate-o-femeie-a-avut-nevoie-de-ajutor-medical-foto/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.