VIDEO Dumitru Buzatu, după ce l-a făcut „tembel” pe un vasluian care l-a huiduit: Nu, nu regret nimic. Dacă rage acolo ce poate fi ăla?

0

4 decembrie 2019, 17:46

După ce de Ziua Naţională a jignit un vasluian care l-a huiduit folosind apelativul „tembel”, liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a afirmat miercuri că nu regretă modul în care s-a adresat. Acesta a subliniat că a făcut „eforturi extraordinare” pentru a organiza „în mod solemn” sărbătoarea naţională „ şi vine unul si rage acolo. Păi, dacă rage acolo, ce poate să fie ăla?”, a precizat social-democratul.

„Da, îmi menţin afirmaţia aceasta pentru că de ani de zile fac eforturi extraordinare să organizăm în mod solemn sărbătoarea naţională a României. Facem tot ce e omenşte posibil pentru a cinsti memoria celor care au luptat pentru idealul naţional şi pentru a transmite celor mai tineri elementele principale ale credinţei în naţiunea română. Şi vine unul si rage acolo. Păi, dacă rage acolo, ce poate să fie ăla? Nu, nu, nu regret nimic”, a declarat Buzatu, miercuri, întrebat de jurnalişti dacă regretă jignirile.

După ce şi-a rostit discursul în Piaţa Civică din Vaslui, în faţa a mii de oameni, preşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Buzatu, a fost huiduit de mai multe persoane.

Atitudinea contestatarilor săi l-a nemulţumit pe liderul PSD. La rândul lui,

Niciunul dintre oficialii prezenţi nu i-au zis nimic lui Buzatu pentru derapajul de la eveniment.

Sursa: http://adevarul.ro/news/politica/dumitru-buzatu-l-a-facut-tembel-vasluian-l-a-huiduit-nu-nu-regret-nimic-rage-alaf-1_5de7d28b5163ec4271b1229c/index.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.