Fructe și legume, pentru beneficiarii CSCPH Bârlad

0

2 ore ago

Elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Pârvan” din Bârlad au fost și în acest an alături de beneficiarii Complexului de Servicii Comunitare pentru Persoanele cu Handicap (CSCPH) din localitate. În cadrul Campaniei Naționale Sociale „Săptămâna fructelor și legumelor donate”, elevii, părinții acestora și cadre didactice ale școlii au strâns și donat 400 kg de fructe și legume beneficiarilor CSCPH.

Este al patrulea an în care Școala Gimnazială „Vasile Pârvan” este implicată în acest proiect desfășurat în luna noiembrie.

Loading...

Proiectul pe care îl implementăm de patru ani are ca scop promovarea voluntariatului în rândul copiilor și adulților, dezvoltarea simțului civic, consolidarea abilităților elevilor de a trăi împreună cu ceilalți într o societate unită și solidară. Anul acesta, pe 25 noiembrie, fructele și legumele au fost donate CSCPH Bârlad cu care noi avem o relație consolidată. Ne bucurăm că cei instituționalizați acolo s-au bucurat de roadele toamnei, primite ca donație, și țin să le mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat sprijinul. Campania oferă mulțumire reciprocă. Elevii devin, în cadrul voluntariatului, mai buni, mai receptivi și mai sensibili la problemele semenilor lor, iar cei de la CSCPH simt că nu sunt singuri și că celor din comunitate le pasă de ei. “ , a declarat, pentru Est News , Mariana Muntenașu, directorul adjunct al școlii.

Aceasta a mai spus că Școala „Vasile Pârvan” a încheiat un protocol de parteneriat cu CSCPH, în baza căruia elevii acestei școli, împreună cu cadrele didactice, vor efectua în viitor activități culturale și caritabile cu și pentru beneficiarii Complexului. (Mihaela NICULESCU)

Sursa: http://estnews.ro/2019/12/03/fructe-si-legume-pentru-beneficiarii-cscph-barlad/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.