Scene șocante în plină stradă. Bebeluș de 9 luni, răpit din brațele mamei. News Alert

0

Cristi Buș

2 decembrie 2019

Momente teribile pentru o mămică din Vaslui, care a rămas fără copilul de 9 luni. Evenimentele șocante s-au întâmplat în plină stradă.

Loading...

Operatorii de la 112 au fost anunțați de faptul că un minor a fost smuls din bratele mamei de către un bărbat care a urcat apoi într-o masină. Polițiștii din Vaslui s-au mobilizat si au reusit să-l prindă pe răpitor în mai putin de o oră, anunță

Ancheta a scos la iveală faptul că răpitorul era, de fapt, tatăl copilului si că totul a pornit de la o ceartă conjugală. Femeia a plecat cu minorul de numai 9 luni de acasă, a fost oprită de sot pe stradă si, după ce a refuzat să se întoarcă acasă, i-a fost luat copilul din brate.

În timpul anchetei a iesit la iveală faptul că cei doi părinti ai copilului de numai 9 luni s-au certat la domiciliu. În urma discutiilor aprinse, femeia a decis să-si ia copilul în brate si să plece de acasă. Pe urmele ei a pornit sotul, la volanul masinii personale. Si-a găsit sotia si copilul pe o stradă din apropierea Primãriei. A coborât din masină si i-a cerut femeii să se întoarcă acasă. Cum aceasta l-a refuzat, bărbatul a luat copilul din bratele femeii, s-a urcat cu el în masină si a plecat. “Din fericire a fost vorba doar de o ceartă conjugală. Presupusul răpitor a fost prins de politistul Alexandru Mălăncus si adus la sediul Politiei pentru audieri. Colegii mei vor stabili dacă, în acest caz se va întocmi dosar penal”, a spus Doru Pantiru, seful IPJ Vaslui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/scene-socante-in-plina-strada-bebelus-de-9-luni-rapit-din-bratele-mamei-news-alert.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.