Voluntarii Elenei Cuza

0

ACTE DE CARITATE… În Școala Gimnazialã Elena Cuza, cadrele didactice își propun sã conștientizeze nevoile din comunitãțile locale și sã valorifice resursele umane și materiale de care dispun, formând elevilor abilitãți de a trãi împreunã cu ceilalți intr-o comunitate unitã.

Anual, sub egida SNAC, se desfãșoarã acțiunea “Sãptãmâna fructelor și legumelor donate”, acțiune la care elevii, pãrinții și cadrele didactice s-au alãturat, desfãșurând în perioada 25- 29 noiembrie multiple activitãți de voluntariat la familii defavorizate și instituții din satele învecinate.

Elevii participanți au trãit emoții greu de explicat în cuvinte, au avut sentimentul de împlinire atunci când au reușit sã aducã ,chiar și pentru câteva clipe, bucurie în sufletele celor mai puțin norocoși. Au lucrat în echipe, au colaborat eficient, depãșind orice barierã.

Loading...

“Nu considerãm cã am fãcut un lucru mãreț, ci doar un gest mãrunt, izvorât din sufletele pline de dragoste ale copiilor și din generozitatea pãrinților acestora. A fost impresionantã solidaritatea și pentru asta mulțumesc tuturor elevilor și cadrelor didactice, dar mai ales pãrinților în care gãsim intotdeauna sprijinul necesar pentru ca tot ce întreprindem noi sã se materializeze în reușite “-a declarat prof.înv.primar Plãeșu Marilena, responsabil SNAC.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/voluntarii-elenei-cuza

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.